Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels op Texel

De Nederlandse Waddeneilanden bezoeken is een onvergetelijke ervaring in eigen land. Van der Valk Wieringermeer ligt in de kop van Noord-Holland. Vanaf het hotel is het eerste eiland het welbefaamde Texel. In 40 minuten staat u met de veerboot vanaf Den Helder op Texel. Boek nu een heerlijk Texel arrangement bij Van der Valk hotel Wieringermeer.

Boek een Texel arrangement

BOEK HOTEL WIERINGERMEER VLAKBIJ TEXEL

BOEK HOTEL WIERINGERMEER VLAKBIJ TEXEL

  • 2x overnachting op standaard kamer
  • 2x ontbijtbuffet
  • 2x 3-gangen keuze diner
  • 1x ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 1x bootpas voor voetgangers overtoch naar Texel
  • 1x informatiepakket over Texel

Texel, het eiland van uitgestrekte polderlandschap tot duinen, ruime stranden, heidevelden en een zeer gevarieerd bos. De zeven dorpen die het eiland telt, hebben ieder hun eigen specifieke karakter met verschillende soorten winkels en wandel- en fietspaden in overvloed. In samenwerking met Hotel Wieringermeer kunt u dit geweldige eiland gaan bezoeken met het Texel arrangement.

Boek nu

Hotels op de Waddeneilanden

Nederland beschikt over vijf bewoonde Waddeneilanden die per boot bezocht kunnen worden. Dit zijn Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ieder eiland heeft zijn eigen charmes. Wat de eilanden met elkaar gemeen hebben is de overvloed aan natuur, mooie stranden en verscheidenheid in diersoorten. Dit maakt de eilanden leuk voor jong en oud.

Van der Valk hotel Texel de Koog

Texel is eigenlijk één groot natuurgebied. Texel staat bekend om de broedplaatsen voor vogels. Tijdens het broedseizoen kunt u op Texel allerlei verschillende soorten vogels spotten. Bent u meer een zeedierenliefhebber? Op Texel kunt u zeehonden in het wild zien. Mocht u nou geen geluk hebben, dan kunt u altijd nog naar de Zeehondenopvang Ecomare.

Van der Valk Wieringermeer ligt in de kop van Noord-Holland. Vanaf het hotel is het eerste eiland het welbefaamde Texel. In 40 minuten staat u met de veerboot vanaf Den Helder op het eiland. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u zich kunt verplaatsen op Texel. U kunt uw auto en fiets gewoon meenemen op de veerboot.

Texel arrangement

Boek direct een uitgebreid Texel arrangement in ons boutique hotel Wieringermeer. U bent met de veerboot zo op Texel waar u 7 gezellige dorpjes kunt bezoeken. Vlak langs de kust ligt het dorpje De Koog. Dit dorp is ideaal voor mensen die de zee willen bezoeken. Wilt u overnachten in Hotel Texel vlakbij De Koog? Kom dan naar Hotel Wieringermeer. Het hotel ligt op korte afstand van Den Helder. Dit is een geweldig alternatief voor hotels op Texel. Bij Hotel Wieringermeer kunt goedkoop overnachten op basis van een arrangement inclusief voetgangers bootpas naar Texel.

Overnachten in een hotel vlakbij Texel

Tijdens overnachten nabij Texel kunt u natuurlijk nog veel meer doen. U kunt er heerlijk door de duinen en bossen wandelen. Tevens zijn er ook een aantal bijzondere activiteiten te doen. Staan rondvluchten toevallig op uw lijstje? Dit is een onwijs populair uitje op Texel. Laat hotels op Texel u hierover informeren. Dit kunt u bij het Van der Valk Hotel Wieringermeer doen.

Indien u graag iets wilt nuttigen of een paar winkeltjes wilt bezoeken, kunt u naar Den Burg gaan. Hier zijn de meeste winkels op Texel te vinden. U kunt hier niet alleen winkels vinden, maar ook gezellige cafés en restaurants. Hier kunt u zich vermengen met de inwoners van Texel om zo de juiste sfeer te proeven.

Boek een overnachting bij hotel Wieringermeer

Vanaf Hotel Wieringermeer kunt u niet alleen de Waddeneilanden bezoeken, maar ook een kijkje nemen in de plaats Den Helder. Deze plaats ligt helemaal in het Noorden van Noord-Holland. Hotel Wieringermeer is niet alleen geschikt als Hotel Texel De Koog, maar ook als een hotel in de buurt van Den Helder.

Kortom, het Van der Valk Hotel Wieringermeer is ideaal als hotels op Texel en Noord-Holland.

Meer informatie over Hotel Wieringermeer