Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Hotels op Texel

De Nederlandse Waddeneilanden bezoeken is een onvergetelijke ervaring in eigen land. Nederland beschikt over vijf bewoonde Waddeneilanden die per boot bezocht kunnen worden. Dit zijn Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Ieder eiland heeft zijn eigen charmes. Wat de eilanden met elkaar gemeen hebben is de overvloed aan natuur, mooie stranden en verscheidenheid in diersoorten. Dit maakt de eilanden leuk voor jong en oud.

Boek hotels bij Texel

Van der Valk Hotel Wieringermeer als Hotel Texel De Koog

Vanaf Noord-Holland is het eerste eiland het welbefaamde Texel. In 40 minuten staat u met de veerboot vanaf Den Helder op het eiland. U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe u zich kunt verplaatsen op Texel. U kunt uw auto en fiets gewoon meenemen op de veerboot.

Op Texel kunt u zeven gezellige dorpjes bezoeken. Vlak langs de kust ligt het dorpje De Koog. Dit dorp is ideaal voor mensen die de zee willen bezoeken. Wilt u overnachten in Hotel Texel De Koog? Kom dan naar Hotel Wieringermeer. Hier kunt u overnachten Texel. Het hotel ligt op korte afstand van Den Helder. Dit is een geweldig alternatief voor hotels op Texel. Bij Hotel Wieringermeer kunt u ook overnachten op basis van een arrangement inclusief voetgangers bootpas naar Texel.

Overnachten Texel

Texel is eigenlijk één groot natuurgebied. Texel staat bekend om de broedplaatsen voor vogels. Tijdens het broedseizoen kunt u op Texel allerlei verschillende soorten vogels spotten. Bent u meer een zeedierliefhebber? Op Texel kunt u zeehonden in het wild zien. Mocht u nou geen geluk hebben, dan kunt u altijd nog naar de Zeehondenopvang Ecomare.

Tijdens overnachten Texel kunt u natuurlijk nog veel meer doen. U kunt er heerlijk door de duinen en bossen wandelen. Tevens zijn er ook een aantal bijzondere activiteiten te doen. Staan rondvluchten toevallig op uw lijstje? Dit is een onwijs populair uitje op Texel. Laat hotels op Texel u hierover informeren. Dit kunt u bij het Van der Valk Hotel Wieringermeer doen.

Indien u graag iets wilt nuttigen of een paar winkeltjes wilt bezoeken, kunt u naar Den Burg gaan. Hier zijn de meeste winkels op Texel te vinden. U kunt hier niet alleen winkels vinden, maar ook gezellige cafés en restaurants. Hier kunt u zich vermengen met de inwoners van Texel om zo de juiste sfeer te proeven.

De noordelijke plaats Den Helder

Vanaf Hotel Wieringermeer kunt u niet alleen de Waddeneilanden bezoeken, maar ook een kijkje nemen in de plaats Den Helder. Deze plaats ligt helemaal in het Noorden van Noord-Holland. Hotel Wieringermeer is niet alleen geschikt als Hotel Texel De Koog, maar ook als een hotel in de buurt van Den Helder.

Kortom, het Van der Valk Hotel Wieringermeer is ideaal als hotels op Texel en Noord-Holland.

Meer informatie over Hotel Wieringermeer