Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels Texel aan zee

Het is heerlijk om op een van de hotels in Texel aan zee te overnachten, hoewel de prijzen vaak aan de hoge kant zijn. Wat dat betreft is het misschien een betere optie om toch aan het vasteland te blijven. Bij Van der Valk Wieringermeer, bijvoorbeeld. Dit hotel ligt op slechts 35 minuten rijden van het vertrekpunt van de TESO-veerpont in Den Helder, biedt u schitterende kamers en een overheerlijk diner.

Bekijk ons hotel dichtbij Texel

Genieten van het eiland

Op een Waddeneiland is het altijd op en top genieten. Misschien komt dit wel omdat u dan echt helemaal weg bent van het vasteland en dus uw dagelijkse bezigheden... Wie eenmaal op de boot naar Texel staat, voelt alle rompslomp van alledag van zich afglijden. U kunt met de eigen auto het eiland verkennen, maar het is misschien wel mooier om dit met de fiets te doen. Dat maakt de overtocht bovendien een stuk goedkoper.

Eenmaal op Texel aangekomen, heeft u tal van mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het historische Den Burg, strijk neer op het strand, geniet van de zeehondjes in Ecomare en ontdek hoe het leven op zee vroeger was in museum Kaap Skil. Combineer uw bezoek aan het eiland met een Texel hotel aan zee om nóg meer te ontdekken.

Overnachten in hotels bij Texel aan zee

Plannen om naar het eiland te gaan? En zoekt u nog een accommodatie op Texel? Dan raden we u een verblijf in Van der Valk Wieringermeer aan: de ideale bestemming voor wie een bezoek aan Texel wil combineren met andere highlights van Noord-Holland. Het IJsselmeer en de Zaanse Schans zijn slechts voorbeelden van wat u staat te wachten. Bovendien biedt ons hotel luxe hotelkamers, verse maaltijden en een schitterende omgeving. Hotels bij Texel aan zee zijn vaak druk en erg toeristisch.

Bent u op zoek naar rust, stilte en natuur? In ons hotel bij Texel aan zee vindt u dat allemaal.

Conclusie: Op zoek naar hotels in Texel aan zee? Kijk dan ook eens naar het Van der Valk-hotel in Wieringermeer!

Meer informatie over onze hotels