Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
;
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Maak gebruik van een Hotelspecials dagaanbieding

Een spontaan weekendje weg met uw lief, een vriendenweekend of een lekkere vakantie met uw gezin; soms heeft u gewoon zin om de koffers te pakken en last minute ergens in Nederland een hotel te boeken. Er even tussenuit is heel fijn en met een dagaanbieding van Hotelspecials bijvoorbeeld boekt u extra voordelig een minivakantie bij een Van der Valk hotel in Nederland en over de grens. Dat wordt op en top genieten.

Bekijk onze hotelspecials dagaanbiedingen

Actie van de dag hotel

Dagelijks bieden wij via Hotelspecials de beste dagaanbiedingen aan voor een hotelovernachting in een van onze luxe Van der Valk hotels. Wij vinden het fijn dat onze hotels bruisen van de activiteit en soms blijven er wel eens wat kamers over. Met leuke dagaanbiedingen tegen extra lage prijzen profiteert u van een luxe verblijf in bijvoorbeeld Van der Valk hotel Breukelen, Enschede of Uden-Veghel. Iedere dag zijn er weer nieuwe Hotelspecials dagaanbiedingen te vinden.

Genieten van een Hotelspecials dagaanbieding

Met een Hotelspecials dagaanbieding geniet u nog meer van uw verblijf bij een Van der Valk hotel. U heeft een ruime keuze uit arrangementen die door onze hotels in Nederland en over de grens worden aangeboden. U kunt zelfs filteren op een verblijfspecial, zoals een wellness special, een romantic escape special en een city special. Iedere special biedt andere extra’s, zoals een wellness treatment, een dinertje voor twee of kaartjes voor een museum of andere bezienswaardigheid. Er zijn zelfs Kerstmarkt specials voor Hotel Düsseldorf, Venlo en Gladbeck. Of verblijf lekker aan de kust in Haarlem, Middelburg en Goes. Iedere Hotelspecials dagaanbieding wordt duidelijk aangegeven, zodat u weet wat u mag verwachten.

Van der Valk faciliteiten

Uiteraard geniet u bij ieder Van der Valk hotel van de vele faciliteiten die de hotels te bieden hebben. Of u nu een Hotelspecials dagaanbieding heeft geboekt of niet. Wij bieden bijvoorbeeld bij veel hotels een eigen fietsverhuur aan. Ook zijn er veel hotels met een shuttle service. Geniet van een zwembad, de fitnessruimte en van de gezellige bar. Uiteraard is iedere kamer van alle luxe voorzien, zodat u uitgerust van uw vakantie en weekendje weg geniet.

Meer informatie over onze hotels