Direct naar de contentDirect naar de footer

Huisje met jacuzzi

Als u een drukke en stressvolle periode achter de rug heeft, dan kunt u wel een paar dagen ontspanning gebruiken. Optimaal tot rust komen doet u bijvoorbeeld in een huisje met jacuzzi. En voor een huisje met jacuzzi hoeft u niet ver te reizen. Wij hebben in elke provincie in Nederland meerdere hotels met jacuzzi en ontspanningsmogelijkheden op de kamers, net zoals een huisje met jacuzzi. En natuurlijk is een romantisch huisje met jacuzzi het ideale moment om even samen met uw partner bij te tanken.

Boek huisje met jacuzzi

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

Boerderijwoning - Hotel Leeuwarden

  • Ruime woning voor 2, 4, of 6 personen
  • Gratis gebruik van hotel wellness
  • Eigen woonkamer en terras
  • Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerde eigen woning met een moderne keuken, gezellige woonkamer met open haard, een comfortabele badkamer en voor de deur een privé terras. De boerderij is direct naast het hotel gelegen.

Boek nu

Huisje met jacuzzi in Friesland

Als u op zoek gaat naar een huisje met jacuzzi in Friesland, dan kunt u terecht in drie van onze hotels in Friesland. Hotel Leeuwarden heeft twee type kamers die fungeren als huisje met jacuzzi en sauna. In de loft wellness suite en het loft wellness appartement ontspant u in een jacuzzi, Finse sauna en een heerlijke regendouche. In ons Friese Hotel Wolvega – Heerenveen vindt u in de zeer luxe ingerichte suites een jacuzzi, zoals de Junior suite, de Toren suite en de Royal suite. Wilt u juist richting Sneek, boekt u dan een Bruidssuite, Junior suite of Superior suite in ons Hotel Sneek. Vooral de bruidssuite met een hartvormig bubbelbad is het ideale recept voor een romantisch huisje met jacuzzi.

Huisje met jacuzzi in Gelderland

Wilt u de fraaie Gelderse natuur ontdekken en tevens ontspannen met een jacuzzi op uw kamer? Hotel Duiven ligt direct aan de A12 bij Arnhem. Hier heeft u meer dan voldoende keuze in kamers die voorzien zijn van een jacuzzi. Zo is er een luxe kamer met whirlpool en ook de familiekamer is voorzien van een jacuzzi. Verder zijn alle themasuites in Hotel Duiven voorzien van een jacuzzi en sommige suites hebben ook een stoomcabine.

Huisje met sauna en jacuzzi in Groningen

U komt in Groningen niet alleen tot rust in de stille natuur. In Hotel Groningen – Westerbroek vindt u het ideale huisje met sauna en jacuzzi 2 personen, om volledig tot rust te komen. Voor alle wellnessfaciliteiten op uw kamer boekt u de Sunrise suite of de Sunset suite. U krijgt dan een jacuzzi en een eigen privésauna op de kamer. Tevens hebben beide suites een mooi balkon, om vanuit de jacuzzi naar de zonsondergang te kijken.

Huisje met jacuzzi in Flevoland

Ook in de polder kunt u rustige plekken vinden om volledig tot rust te komen. Overnachten kunt dan in ons Hotel Almere. Hotel Almere is gemakkelijk te bereiken via de A6 en heeft vele kamers die voorzien zijn van een jacuzzi. Zo heeft de Luxe kamer standaard een jacuzzi op de kamer en verder alle themasuites. Enkele suites zijn uitgevoerd met een privésauna of stoomdouche. In Flevoland kunt u ook terecht in Hotel Emmeloord. De Lodge 22 suite is een luxe kamer met jacuzzi en sauna. In Suite 122 geniet u van nog meer luxe, waaronder badjassen, slippers en een gevulde minibar. De Varga suite in Hotel Emmeloord is naast een jacuzzi, uitgerust met een grote inloopdouche.

Bekijk alle Van der Valk suites