Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Luxury hotels

Luxury hotels zijn de hotels waar u écht iets van mag verwachten. Dit soort accommodaties zijn fraai ingericht en beschikken meestal over verschillende faciliteiten, zoals een restaurant en een wellness. Bovendien is er ook in de hotelkamers aan alles gedacht en kunt u doorgaans rekenen op comfortabele zitplaatsen, een luxe badkamer met bad en soms zelfs een regendouche. Omdat u waarschijnlijk niet ieder weekend de mogelijkheid heeft om naar zo'n hotel te gaan, begrijpen we heel goed dat u het tijdens een weekendje weg metéén goed wil doen. Lekker lang ontspannen in een luxury hotel doet u zodoende bij Van der Valk: misschien niet de meest voor de hand liggende, maar zeker een van de meest luxueuze opties.

Bekijk onze luxury hotels

Luxury hotels op toplocaties

De luxury hotels van Van der Valk zijn op verschillende toplocaties in Nederland gevestigd. Zo valt het Van der Valk hotel Amsterdam - Amstel met zijn indrukwekkende bouwstijl en locatie dichtbij het centrum van Amsterdam zéker onder de noemer luxury hotels of Amsterdam. Ook het hotel Goes is op een zeer fraaie locatie in Nederland te vinden. Deze accommodatie ligt namelijk in de buurt van diverse prachtige Zeeuwse stranden en is zodoende absoluut een luxury hotel. En heeft u weleens gehoord van het Van der Valk Arresthuis in Roermond? Hier kunt u in een spectaculair hotel overnachten dat op een historische plaats is te vinden.

Luxe hotels Nederland 5 sterren

Behalve de eerder genoemde hotels zijn er nog veel meer luxe Van der Valk-hotels in Nederland te vinden. Omdat onze hotels op zoveel plaatsen gevestigd zijn, kunt u altijd wel bij een Valk-hotel terecht dat op of nabij de gewenste locatie ligt. De accommodaties hebben allemaal een uitstekende bereikbaarheid en zijn bovendien in het bezit van toprestaurants. De andere faciliteiten zijn afhankelijk van het hotel dat u boekt, maar wij kunnen u altijd verzekeren dat een verblijf in een Valk-hotel u zéker niet teleurstelt.

Meer informatie over onze hotels