Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten aan de kust

De kust van Nederland is met recht en een reden drukbezocht. Even uitwaaien aan zee terwijl u geniet van heerlijk eten en een stevige portie cultuurgeschiedenis? Dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Niet alleen zijn onze hotels strategisch gelegen nabij enkele van de mooiste plekjes van Nederland, maar bovendien komt u ter plekke niets tekort. Eén van de Van der Valk-hotels is dan ook een logische keuze als luxe hotel aan zee.

Bekijk onze hotels aan de kust

Overnachten nabij de kust: wat is er mogelijk?

Van der Valk heeft een groot aantal hotels gelegen nabij de kust die de ideale uitvalsbasis zijn voor overnachten aan de kust. Overnachten nabij de kust in een luxueuze en intieme sfeer kan bijvoorbeeld in het Van der Valk-hotel Den Haag-Nootdorp. Ontdek de gezellige binnenstad van Den Haag en vervolg uw weg richting het nabij gelegen Scheveningen.

Liever Noord-Holland in al zijn charme ontdekken? Het Van der Valk-hotel Haarlem ligt op zeer korte afstand van de charmante grachten van deze historische en culturele parel. Zoekt u eerder de rust op? Overnachten aan de kust in Nederland kan ook in het pittoreske dorp Akersloot. Gelegen nabij het Alkmaardemeer geniet u hier van de voordelen van de zee zonder de drukte.

Overnachten aan de kust in de nodige luxe

Van der Valk pakt geregeld uit met leuke last minutes of arrangementen die de prijs van overnachten aan de kust behoorlijk drukken. Bovendien kunt u ervan op aan dat al onze hotels in een rustgevende omgeving liggen zonder afgesloten te zijn van de buitenwereld. Wat de faciliteiten betreft, is kwaliteit het sleutelwoord. Zo bieden al onze à la carte restaurants maaltijden aan met uitsluitend verse ingrediënten. Bovendien geniet u overal van de persoonlijke service van onze medewerkers die voor elke vraag paraat staan.

Overnachten aan de kust? Bekijk zeker de arrangementen en last minute aanbiedingen van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels