Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Breda

Heeft u een weekendje Breda in het vooruitzicht en wilt u comfortabel overnachten Breda? Kom logeren in het Van der Valk hotel Tilburg en kies voor meer dan een hotel. In dit recent geopende exclusieve hotel met 150 royale hotelkamers en diverse wellness faciliteiten ontbreekt het u aan niets. Het ligt dichtbij de A58 en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het heeft maar liefst 400 eigen parkeerplaatsen, dus geen zorgen over parkeerkosten of -gelegenheid tijdens uw overnachting. Eindeloos ontspannen doet u bij Van der Valk in Tilburg, een prettige wetenschap als u een paar dagen doorbrengt in Breda. Zo heeft u alle profijt van beide Brabantse steden! Wij heten u graag welkom in ons hotel met een gratis kopje koffie of thee.

Overnachten Breda

  • Zwembad

    Zwembad
  • Wellness

    Wellness
  • Suites

    Suites

Dichtbij Breda overnachten voor een onvergetelijk verblijf

Overnachten in Breda en omgeving regelt u gemakkelijk online. U betaalt geen reserveringskosten, spaart voor korting en tijdens uw verblijf is er van alles te ondernemen om er een geslaagd uitje van te maken. De Grote Markt in Breda is bij zonnig weer een fijne plek om te vertoeven. Het bruisende centrum staat bekend om zijn gezelligheid en de talloze mogelijkheden om lekker te eten. Breng ook een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het mooiste monument van de stad. De geschiedenis van de kerk gaat terug naar het jaar 1410 na Christus. Bij overnachten Breda hoeft u zich niet te vervelen, want er is altijd van alles te ondernemen.

Overnachten Breda: boek online een hotelkamer

Overnachten Breda is een prima keuze voor een bezoek aan de Efteling of de Beekse Bergen. Wat de reden van uw komst ook is, bij Van der Valk ontbreekt het u aan niets. We hebben een modern wellness centrum met zwembad en er is zelfs een indrukwekkende daktuin. Kom ook genieten in ons stijlvolle à la carte en live cooking restaurant. Parkeren is gratis, evenals het gebruik van internet. Overnachten Breda of omgeving? Boek uw hotelkamer online bij Van der Valk en kies voor een arrangement dat perfect aansluit op uw wensen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en het is altijd mogelijk om kosteloos te annuleren.

Meer informatie over onze hotels