Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten op Texel

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland. Met de TESO-veerboot vaart u in ongeveer twintig minuten van Den Helder naar het eiland. Op Texel is veel te doen. Er zijn veel gezellige restaurants, u geniet er op en top van pittoreske dorpjes en de natuur biedt uren wandel- en fietsplezier. Na zo'n prachtige dag is het extra fijn om in de buurt te overnachten. Boek daarom voor overnachten bij Texel een kamer bij Van der Valk Wieringermeer.

Bekijk ons hotel dichtbij Texel

Een prachtig eiland

Het waddeneiland Texel is fabuleus. Geniet van de stranden, de zeehondjes bij Ecomare op De Koog en de tropische dieren van de Texel Zoo bij Oosterend. Stap na de overtocht op een (huur)fiets en verken de verrassende natuur. De imposante duinen, weilanden en bossen zijn namelijk gemakkelijk te bezoeken. En wat dacht u van de vele musea op het eiland? Bezoek Museum Kaap Skil in Oudeschild – met zijn schilderachtige oude haven – en het Juttersmuseum bij De Koog óf ontdek meer over de cultuur van het eiland bij de Oudheidkamer in Den Burg.

Overnachten bij Texel

Er is zoveel te zien dat overnachten bij Texel geen overbodige luxe is. Wilt u liever niet overnachten op het eiland zelf? Blijf dan blijft overnachten bij Texel in Wieringerwerf. Ons hotel ligt aan de A7 richting het IJsselmeer op nog geen 35 minuten rijden van de haven in Den Helder. Geniet van een heerlijk diner en, de volgende ochtend, van een ontspannen ontbijt. Daarna kunt u de leuke omgeving rondom de Afsluitdijk en het IJsselmeer verkennen.

U boekt al een overnachting bij Texel voor 1 nacht. Daarnaast bieden we overnachten Texel last minute, waarbij u verschillende mogelijkheden heeft om op het allerlaatste moment een verblijf te realiseren.

In luxe overnachten op Texel

Wij bieden u, voor het overnachten bij Texel, luxe kamers met een eigen badkamer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: wel zo fijn na een lange dag op het eiland. Tijdens het overnachten bij Texel in ons hotel kunt u eveneens gebruik maken van onze eigen fietsverhuur (we hebben ook elektrische fietsen!) en fitnessruimte.

Wilt u op Texel overnachten? Twijfel niet en boek Van der Valk Wieringerwerf vandaag nog!

Meer informatie over onze hotels