Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Schiphol
Hotel Schiphol
Luxe suites
Even tot rust komen en ontspannen
Park, Sleep and fly

Schiphol Airport Hotels: ontspannen voor of na uw reis!

Wilt u extra ontspannen op reis gaan of juist uw vakantie in stijl afsluiten? Boek dan een overnachting in de Schiphol Airport hotels of een Amsterdam Airport hotel. Naast dat dit hotel zich op slechts tien minuten rijden van het vliegveld bevindt, vindt u in het hotel ook nog eens alle benodigdheden voor een fijn verblijf. De gratis shuttlebus brengt u bovendien snel van en naar het vliegveld. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken en kunt u heerlijk uitrusten in dit luxueuze hotel op een ideale locatie aan de A4 bij Hoofddorp.

Boek Schiphol airport hotels

 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  • luxe kamers en suites
  • gratis shuttle van en naar Schiphol
  • wellnesscenter en binnenzwembad

  Hotel Schiphol A4 is gelegen aan de oostzijde van de snelweg A4 dichtbij de luchthaven Schiphol, op 20 minuten van Amsterdam en op 30 minuten van Den Haag.

 • Park, Sleep & Fly

  Park, Sleep & Fly

  • 1x overnachting
  • 31 dagen parkeren (1 auto)
  • gratis shuttle van- en naar Schiphol
  • gratis gebruik zwembad en wellnessfaciliteiten

  Gaat u op reis vanaf Schiphol? Met het Park, Sleep & Fly arrangement overnacht u bij ons en parkeert u uw auto 31 dagen lang op de parkeerplaats van ons hotel.

Schiphol Airport hotels: van alle gemakken voorzien!

Als u ’s ochtends vroeg op het vliegveld moet zijn of juist even wilt uitrusten na een lange en vermoeiende vlucht, is niks fijner dan te overnachten in één van de Schiphol Airport hotels. In de Schiphol Airport hotels vindt u daarom alle benodigdheden om zo ontspannen mogelijk op reis te gaan of om juist bij te komen van een lange vlucht. Neem bijvoorbeeld een duik in het riante binnenzwembad, leef u uit in de luxueuze gym of laat u verwennen in het wellness center. Wilt u even de benen strekken? In het outdoor sportpark vindt u verschillende hardlooproutes. Tot slot zijn het sfeervolle restaurant, de brasserie met terras en de gezellige hotelbar de perfecte plekken om te eten, te drinken en te toasten op een geslaagde reis met om te beginnen een overnachting in een hotel bij Schiphol.

Een hotel Schiphol Airport

De Schiphol Airport hotels zijn gelegen aan de A4 in Hoofddorp en zijn goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Amsterdam Airport en het hotel liggen bovendien maar op zo’n tien minuten rijden afstand van elkaar. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd op het vliegveld verschijnt en kunt u na een lange reis bovendien snel uw bed in. Ook als u uw auto liever niet wilt parkeren bij het vliegveld, is het hotel Schiphol Airport de ideale keus. U kunt u immers gewoon snel en gemakkelijk van en naar het vliegveld laten brengen met de gratis shuttlebus. Het Schiphol Airport Hotel beschikt bovendien over maar liefst 22 conferentiezalen. Door de praktische locatie is het hotel dan ook uitermate geschikt als een vergaderlocatie voor u en uw (buitenlandse) zakenrelaties.

Meer informatie over hotel Schiphol