Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten bij Slagharen in een hotel

Het altijd gezellige familiepretpark Slagharen biedt attracties voor jong en oud. Er is zelfs een zwemparadijs bij. Na zo'n heerlijke dag is het vooral fijn als u niet meer het hele eind naar huis hoeft te rijden. Daarom kiest u voor een hotel in de buurt van Slagharen. En zo komt u uit bij Van der Valk hotel Emmen. Wij bieden u zelfs een leuk Slagharen arrangement aan, compleet met ontbijt, diner en tickets voor het attractiepark. Zo geniet u zeer ontspannen van een heerlijk dagje Slagharen in een hotel.

Boek een Slagharen hotel

Hotel bij Slagharen

Het fijne aan Hotel Emmen is dat het op nog geen 25 minuten rijden afstand ligt van Attractiepark Slagharen. Daarom kiest u voor een overnachting bij Slagharen, in dit hotel. Het arrangement van dit hotel in de omgeving van Slagharen bestaat uit entreetickets voor het park, twee overnachtingen, twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet en twee keer een driegangenkeuzediner. U kunt dit driegangendiner ook verruilen voor een Live Cooking buffet. De ruime suites en familiekamers van Hotel Emmen bieden veel comfort. Neem na een dagje Slagharen in het hotel nog even een duik in het zwembad. Werk aan uw conditie in het fitnesscentrum en zak heerlijk onderuit in het ligbad met douche.

Geniet van Slagharen in Hotel Emmen

Er zijn geen hotels in Slagharen zelf. Wilt u liever niet heen en weer rijden tussen Slagharen en het hotel? Maak dan gebruik van de shuttleservice van Hotel Emmen. Deze haalt en brengt u. Dat is helemaal genieten en hoeft u na een heerlijke dag tussen de parades, shows, zwembaden en attracties ook niet meer te rijden. Zo wordt een dagje uit ineens een heerlijke minivakantie met het hele gezin. De kinderen gaan dit echt fantastisch vinden om in een familiekamer te slapen en ook nog eens Slagharen te bezoeken. En de andere dag is er tijd en ruimte om nog meer te ontdekken in en rondom Emmen. Zoals de bekende dierentuin, bijvoorbeeld.

Meer informatie over onze hotels