Direct naar de contentDirect naar de footer
Hotel Apeldoorn
Hotel Apeldoorn
;
Hotel Leiden
Hotel Kasteel Bloemendal
Hotel Tilburg
Hotel Sneek

Trivago hotels boek je direct bij Van der Valk

Uiteraard is het fijn dat er websites zijn om hotelprijzen te vergelijken. Wat dat aangaat is Trivago best een fijne website. Maar als u een hotel gaat zoeken op Trivago, neemt de website niet de site van het hotel zelf mee. Er worden op Trivago namelijk prijzen van diverse hotelboekingssites vergeleken. Wilt u echt de beste prijs voor een midweek, stedentrip of vakantie bij een van onze Van der Valk hotels? Boek dan direct bij het hotel zelf via de eigen website, in plaats van via Trivago.

Bekijk onze hotels

Trivago hotels in Nederland

In Nederland zijn veel verschillende hotels te vinden. Van kleine B&B’s midden in de stad tot aan de grote Van der Valk hotels langs de snelwegen van Nederland. U kunt via de websites van de hotels gemakkelijk zelf snel en goedkoop een kamer boeken. Zou u via een boekingswebsites voor hotels een overnachting bij een Van der Valk hotel in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Leeuwarden boeken, dan komen er nog kosten bij voor het boeken via de desbetreffende website. Boekt u direct via de website van het Van der Valk hotel, dan heeft u deze extra kosten niet. Het lijkt dan wellicht goedkoper op Trivago, maar dat is het niet.

Boek direct en niet via Trivago

Wij raden u daarom aan om uw verblijf bij Van der Valk niet via Trivago en Zhivago hotels te boeken, maar direct bij ons. Dit kan online, maar wij staan u ook graag via de telefoon te woord. Komt u ergens niet uit of heeft u speciale wensen? Wij zitten voor u klaar om te helpen met het boeken van uw verblijf – zonder verborgen kosten. Dat verblijft straks nog fijner in een van onze hotels. Kies voor extra wellnessfaciliteiten, een luxe hotel waarbij het zwembad uitzicht biedt over de stad of ga juist voor een pittoresk hotel in de polder en huur een fiets om de omgeving te ontdekken. Bij ons kan het allemaal, voor de laagste prijs.

Meer informatie over onze hotels