Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiepark Volendam

Volendam is een typisch Nederlandse toeristische trekpleister. Niet alleen voor inwoners van ons eigen land, maar ook voor talloze buitenlandse gasten die hier elk jaar weer vakantie komen vieren. De plaats staat onder meer bekend om de karakteristieke houten huisjes in het havengebied, het weidse uitzicht over de Gouwzee en het Markermeer, de mogelijkheid om op de dijk heerlijk uit te kunnen waaien en natuurlijk de vele visrestaurants, die u overheerlijke visgerechten kunnen serveren. Wilt u volop genieten van al het goeds dat dit vissersdorp te bieden heeft? Dan is het goed voorstelbaar dat u op zoek gaat naar overnachtingsmogelijkheden en daarbij denkt dat vanuit een nabijgelegen vakantiepark Volendam bezoeken de meest praktische oplossing is.

Boek een vakantiepark Volendam

Een vakantiepark Volendam of Hotel Volendam

In plaats van een Volendam vakantiepark kunt u ook kiezen voor een hotel. Bij de onze hotels overnacht u in alle luxe en comfort. Hierdoor kunt u heerlijk bijkomen van uw drukke bestaan en verschillende uitstapjes in de omgeving plannen. Verken de omgeving door prachtige wandeltochten te maken of beleef de omgeving per fiets. Of u nu voor een vakantiepark Volendam of voor een hotel kiest, u zult veel plezier aan de omgeving beleven. Volendam is leuk voor het hele gezin. Wordt u al enthousiast? Een Hotel Volendam fungeert prima als een vakantiepark omgeving Volendam.

Het ontspannen alternatief: Valk Exclusief

We beschikken weliswaar niet over een vakantiepark Volendam, maar kunnen u uitstekend huisvesten op betrekkelijk korte afstand van dit authentieke dorp. U heeft keuze uit Hotel Purmerend of Hotel Oostzaan-Amsterdam. Beide hotels bevinden zich vlakbij hoofdwegen en in de buurt van degelijk openbaar vervoer, waardoor u ook zonder een verblijf in een vakantiepark Volendam gemakkelijk met de auto of de bus kunt bereiken. Bijkomend voordeel van een verblijf bij Valk Exclusief is dat u door het vriendelijke personeel op luxe wijze in de watten wordt gelegd en dat u bij uw keuze voor Hotel Oostzaan-Amsterdam zelfs een wellnesscenter met zwembad, sauna’s en een fitnessruimte tot uw beschikking hebt. Kortom, overnachten bij Valk Exclusief betekent een hoog kwalitatief verblijf waar u en uw gezin een fantastische tijd zal gaan gebleven en waar u net zoveel plezier heeft als op een vakantiepark Volendam.

Meer informatie over onze hotels