Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Almelo

Almelo is een uitstekende bestemming voor een citytrip. U zult uzelf er geen moment vervelen. Almelo hoort bij Twente en is een bruisende en karaktervolle stad. Dat merkt u overal: aan de sfeervolle en gezellige winkelstraten, aan zijn rijke architectuur en aan de vele gezellige terrasjes met een schitterend uitzicht over het stadscentrum. Met het hotel Van der Valk Almelo beschikt u over een prima uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken.

Boek een hotel bij Almelo

Natuur en cultuur gaan hier hand in hand

Twente en Almelo verwelkomen u in een bosrijke omgeving. Wandel-, fiets- of mountainbikers genieten er van de ongerepte natuur met zijn schitterende vergezichten, zijn kleurrijke heidegebieden met schapen, typisch kleine dorpjes en een eeuwenoude watermolen op de achtergrond. U kunt de regio zelfs te paard ontdekken. Boeiende steden zoals Enschede, Enter of het pittoreske Vasse liggen vlakbij. En in géén tijd steek u de grens over en bent u in Duitsland. Hotel Van der Valk Almelo kan niet beter gelegen zijn.

Karaktervolle stad met vele gezichten

Oud en nieuw gaan hier uitstekend samen. Vele goed bewaarde fabrieksgebouwen herinneren aan het rijke verleden als textielcentrum. Het Kasteel Huize Almelo, het museum voor oude weversambachten ‘het Wevershuisje’ en bakkerijmuseum Bolletje moet u tijdens uw verblijf in Van der Valk Almelo zeker bezoeken. Het van der valk Almelo Theaterhotel is daarvoor uitstekend gelegen. Voor kunstliefhebbers is er de Galerie en het Sculpturenpark Groeneveld, waar zich de grootste beeldencollectie van Nederland is ondergebracht. En dan hadden we het niet eens over de kunstroute met werken midden de natuur.

Stad voor watersporters

Met maar liefst drie jachthavens is Almelo zeker een stad voor watersporters. Vanaf het schitterende tuinterras van Van der Valk Almelo stapt u recht in een van de kano's om de stad vanaf rivier De Aa te bewonderen.

Hotel Almelo

Wilt u ook Almelo en Twente ontdekken? Dan is het Van der Valk Almelo zeker een aanrader. In vd Valk Almelo geniet u van alle comfort en hebt u de belangrijkste troeven op wandelafstand. Staat Almelo van der valk u aan voor een weekendje weg? Maak dan kennis met het ruime aanbod Van Valk Almelo.

Meer informatie over onze hotels