Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Eindhoven

Op zoek naar een dynamische stad voor een weekend weg? Van der Valk Eindhoven is dé plek voor een comfortabele overnachting tijdens een onvergetelijk bezoek aan Brabant. Vander Valk Eindhoven is de ultieme mogelijkheid om een uniek stuk Nederland te ontdekken. Design, lekker eten en musea, in Eindhoven kan het allemaal! Hotel Van der Valk Eindhoven heeft 200 luxe kamers en romantische suites in de aanbieding. Bovendien ligt ons hotel Eindhoven-Best langs de A2 en dichtbij Eindhoven Airport. Een uitstekende reden om een aantal dagen door te brengen in de lichtstad van Nederland. We zien uw reservering graag tegemoet. Bel uw boeking door of reserveer gemakkelijk online.

Boek Van der Valk Eindhoven

Hotel Eindhoven-Best

Hotel Eindhoven-Best

  • 200 Luxe kamers en suites
  • Skybar op de 12e etage
  • A la carte én Live Cooking restaurant
  • Luxe wellness met verschillende sauna’s
  • 25 meter zwembad

Ons hotel nabij Eindhoven-Best ligt langs de snelweg (A2) op een steenworp afstand vanEindhoven Airport. Ontdek het groene hart van Brabant en breng ook een bezoek aan het bruisende centrum van Eindhoven.

Wat te doen in Eindhoven?

Struint u bij voorkeur in het donker door de straten van Eindhoven? Dan voelt het haast als 'Alice in Wonderland', want de duizenden lichtjes in de stad betoveren iedereen die de stad bezoekt. Dit ervaart u ook zelf zodra u vanuit onze skybar op de twaalfde verdieping naar buiten kijkt. Zelden heeft u zoiets indrukwekkends gezien! Van der Valk Eindhoven heeft echter nog veel meer in petto. Dompel u onder in ons spiksplinternieuwe zwembad van 25 meter lang of laat alle stress los in een van onze sauna's. Met vd Valk Eindhoven is een uitje nooit saai, want u wordt door ons team volledig ontzorgd. Aarzel daarom niet langer, maar boek een topverblijf bij Van der Valk Eindhoven.

Reserveer online bij Van der Valk Eindhoven

Met welk doel u ook afreist naar Eindhoven, overnachten doet u bij voorkeur in een luxe hotel. Daarom is de keuze voor Van der Valk Eindhoven snel gemaakt. Naast allerlei uitjes in de omgeving loont het bij Valk Eindhoven altijd om de stad in te gaan. Breng een bezoek aan Strijp-S of maak kennis met allerlei moderne kunst in het Van Abbemuseum. Na een intensieve dag in de stad of omgeving, komt u tot rust in onze hotelbar of dineert u gezellig in het ruim opgezette restaurant. Bestel er uw favoriete cocktail of wijn en laat u verwennen door allerlei culinaire hoogstandjes. Tot slot: bij Van der Valk Eindhoven is er altijd voldoende parkeergelegenheid en u maakt gratis gebruik van onze wifiverbinding.

Meer informatie over onze hotels