Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk Tiel

Tiel is hét winkelhart van de Betuwe en tegelijk de fruitstad van deze regio. Wekelijks komen vele bezoekers naar deze gezellige stad om er onbezorgd te winkelen of er te genieten op de vele gezellige terrassen. Anderen houden van Tiel vanwege zijn mooi ongerepte natuur, voor zijn wandelingen of fietstochten of om zijn bruisend nachtleven. Een hotel Tiel vindt u achter iedere straathoek. En met een van der Valk Tiel hotel vlakbij zoals Hotel Vianen is overnachten in Tiel zeker geen probleem.

Boek Hotel Vianen

Fruitstad

Tiel is een typische fruitstad. Veel, zo niet alles, staat er in het teken van het fruit. Dat is overal te merken. Fruitbaasje Flipje is nadrukkelijk aanwezig. En dan is er het jaarlijks Appelpop, het landelijk bekende gratis popfestival, of de jaarlijkse Fruitcorso. Het van der Valk Tiel Hotel Vianen en andere Hotels van Tiel spelen daar met tal van arrangementen wat graag op in.

Compact en gemoedelijk

Het Tielse stadscentrum valt op door zijn compactheid en zijn gemoedelijke sfeer. Met Hotel Vianenl op de achtergrond. Parkeergelegenheid is er meer dan genoeg en het ruime winkelaanbod erg divers. Filialen van alle bekende winkelketens bevinden zich naast sfeervolle kleine boetieks. Enkele pleinen zorgen voor voldoende rust. Tiel is ook rijk aan historisch waardevolle gebouwen en monumenten. Kortom, in Tiel verveelt u zich nooit. Zeker niet met een verblijf in het van der Valk Tiel Hotel Vianen op wandelafstand van al dit moois. En in het wegrestaurant Tiel kunt u altijd terecht voor een snelle hap.

Groenmarkt

Ook De Groenmarkt is een bezoek maar dan waard. U maakt er onder meer kennis met het standbeeld van de populairste inwoner, de populaire Flipje. Die nodigt U uit voor een boeiende stadswandeling met zijn naam, de Flipjesstriproute. Tijdens deze wandeling maakt u in stripvorm kennis met de geschiedenis en de vele boeiende bezienswaardigheden van de stad.

Van der Valk Hotel Vianen

Spreekt dit alles u aan? Een geschikt hotel Tiel is snel gevonden. Overnachten in Tiel kunt u in Hotel Vianen, gelegen op wandelafstand van het Tielse stadscentrum. Maak dan kennis met ons uitgebreid kameraanbod.

Meer informatie over onze hotels