Direct naar de contentDirect naar de footer

Volendam hotel

Een van Nederlands meeste toeristische plekken is wel het stadje Volendam. Het vissersstadje heeft een geheel eigen cultuur en staat bij de Nederlanders ook bekend om de ‘palingsound’. Paling kunt u overigens uitstekend in Volendam verkrijgen, net als de oer-Hollandse haring. Bent u al eens in Volendam geweest? Het stadje wordt goed door buitenlandse toeristen bezocht, maar veel Nederlanders zijn nog nooit in Volendam geweest. Misschien dat het nu eens tijd is om een bezoek aan Volendam te brengen? Een weekendje Volendam hotel biedt u de gelegenheid om zowel Volendam te ontdekken, maar ook de rest van Noord-Holland. Voor een Volendam hotel hebben wij enkele suggesties voor u. U bent van harte welkom in ons Hotel Purmerend en Hotel Oostzaan-Amsterdam.

Boek een Volendam hotel

Hotel Purmerend

Een hotel in de buurt van Volendam is ons Hotel Purmerend. Het is het perfecte Volendam hotel, want met 20 minuten bent u al in Volendam. Ook al hebben wij geen hotel in Volendam zelf, Hotel Purmerend is een prima alternatief. Hotel Purmerend ligt aan de A7. Als u de afslag Purmerend afrijdt, rijdt u langs het kanaal, waarna u onze sfeervolle ambiance al ziet liggen. Hotel Purmerend is een kleinschalig hotel met 38 kamers, waarbij u kunt kiezen uit verschillende soorten kamers. Wij hebben Standaard en Economy Class kamers, maar u kunt ook terecht in de Beemster suite. U heeft dan de beschikking over een heerlijk bubbelbad. In ons restaurant gebruikt u 's ochtends ons uitgebreide ontbijtbuffet, maar voor een zeer redelijke prijs, kunt u hier ook genieten van de lunch of diner.

Hotel Oostzaan-Amsterdam als uw Volendam hotel

Ons andere Volendam hotel is Hotel Oostzaan-Amsterdam. Dit hotel ligt nabij knooppunt Coenplein, op de kruising tussen de A10 en de A8. In gemiddeld 25 minuten rijdt u naar Volendam en het hotel is tevens een goede uitvalbasis om het centrum van Amsterdam te bezoeken. Alle ruime hotelkamers van dit Volendam hotel zijn luxe ingericht en standaard voorzien van een badkamer met rainshower en apart toilet. Boekt u onze luxe Ibiza suite of New York suite, dan heeft u diverse wellness faciliteiten op de kamer, zoals een bubbelbad, sauna of een stoomdouche. Wanneer u wenst, brengen wij het ontbijt ook naar uw suite. Maar ook als u een Comfort of Superior kamer boekt, kunt u gebruik maken van de wellness. Deze is gelegen op de zesde etage en heeft een heerlijk binnenzwembad, sauna en stoomdouche en een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Meer informatie over onze hotels