Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Weekend breaks

Zin in een weekendje weg of behoefte om er even tussenuit te gaan? Met een weekend break bij Van der Valk kiest u voor een aantrekkelijk geprijsde hotelovernachting. Dit varieert van een weekend Maastricht tot een comfortabele hotelovernachting in Amsterdam. Dankzij de leukste weekend getaways kunt u overal in Nederland betaalbaar een weekendje weg. U geniet van onze gastvrijheid en vriendelijk personeel en bovendien helpen onze faciliteiten om er een geslaagd weekend van te maken. Wij zien u daarom graag verschijnen in een van onze luxe hotels.

Boek een weekend break

Weekend deals bij Van der Valk

Weekend trips maakt u natuurlijk naar een stad of plek die u graag wat beter wilt leren kennen. Dit helpt perfect bij het eventjes ontvluchten van een druk gezinsleven of een veeleisende baan. Met de leukste weekend breaks van ons hotel maakt u er ongetwijfeld een geslaagd weekend van. Er zijn tal van arrangementen beschikbaar om het u naar de zin te maken. Ga de buitenlucht in en huur een fiets in ons hotel. Natuurlijk kunt u zich ook laten verwennen in onze spa of een dagje ontspannen gaan shoppen in de bruisende stad van uw bestemming. U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens een weekendje weg in eigen land.

Weekend breaks: bespaar op luxe vakanties

Ga er heel even tussenuit en maak hiervoor gebruik van onze voordelige weekend breaks. Er is altijd een hotel dat u aanspreekt en waar u prima één of meerdere nachten kunt verblijven. Wij verzorgen met plezier een heerlijk ontbijt voor u en bovendien is er altijd plek in ons restaurant voor een overheerlijk diner. Hoe fijn is dat als u eens een avond niet zelf hoeft te koken? Dankzij onze weekend breaks heeft u nergens omkijken naar, want er wordt voor u gezorgd. Geef uzelf en uw partner iets leuks cadeau en boek een hotelovernachting bij Van der Valk. Met een ruime keuze uit diverse hotels zit er vast en zeker iets voor u bij.

Meer informatie over onze arrangementen