Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekend breaks

Zin in een weekendje weg of behoefte om er even tussenuit te gaan? Met een weekend break bij Van der Valk kiest u voor een aantrekkelijk geprijsde hotelovernachting. Dit varieert van een weekend Maastricht tot een comfortabele hotelovernachting in Amsterdam. Dankzij de leukste weekend getaways kunt u overal in Nederland betaalbaar een weekendje weg. U geniet van onze gastvrijheid en vriendelijk personeel en bovendien helpen onze faciliteiten om er een geslaagd weekend van te maken. Wij zien u daarom graag verschijnen in een van onze luxe hotels.

Boek een weekend break

Weekend deals bij Van der Valk

Weekend trips maakt u natuurlijk naar een stad of plek die u graag wat beter wilt leren kennen. Dit helpt perfect bij het eventjes ontvluchten van een druk gezinsleven of een veeleisende baan. Met de leukste weekend breaks van ons hotel maakt u er ongetwijfeld een geslaagd weekend van. Er zijn tal van arrangementen beschikbaar om het u naar de zin te maken. Ga de buitenlucht in en huur een fiets in ons hotel. Natuurlijk kunt u zich ook laten verwennen in onze spa of een dagje ontspannen gaan shoppen in de bruisende stad van uw bestemming. U hoeft zich zeker niet te vervelen tijdens een weekendje weg in eigen land.

Weekend breaks: bespaar op luxe vakanties

Ga er heel even tussenuit en maak hiervoor gebruik van onze voordelige weekend breaks. Er is altijd een hotel dat u aanspreekt en waar u prima één of meerdere nachten kunt verblijven. Wij verzorgen met plezier een heerlijk ontbijt voor u en bovendien is er altijd plek in ons restaurant voor een overheerlijk diner. Hoe fijn is dat als u eens een avond niet zelf hoeft te koken? Dankzij onze weekend breaks heeft u nergens omkijken naar, want er wordt voor u gezorgd. Geef uzelf en uw partner iets leuks cadeau en boek een hotelovernachting bij Van der Valk. Met een ruime keuze uit diverse hotels zit er vast en zeker iets voor u bij.

Meer informatie over onze arrangementen