Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg Breda

U wilt voor een citytrip een weekendje weg Breda boeken? Verblijf in ons luxe hotel in Tilburg tijdens uw weekendje weg naar Breda. Boek een kamer in ons luxe hotel Breda en u bent van alle gemakken voorzien. Geniet van een hotelovernachting met Wellness en lekker eten. Uw weekendje weg kan niet meer stuk!

Boek een weekendje weg Breda

  • Zwembad

    Zwembad
  • Wellness

    Wellness
  • Suites

    Suites
Boek nu

Overnachten in het van der Valk hotel bij Breda

Een weekendje weg Breda is puur genieten, wanneer u verblijft in ons luxe hotel bij Breda. Vanuit Tilburg bezoek u zo eenvoudig twee super leuke steden en u besteedt geen tijd aan het zoeken naar een maaltijd. Bovendien slaapt u heerlijk in een goed bed. Ons hotel, bij Breda en Tilburg, is een goede uitvalsbasis voor een dagje uit in Breda. Gaat u slangen bekijken in het reptielenhuis De Aarde of wilt u het Slot Loevestein bezichtigen? Wie Breda wil verkennen, boekt een overnachting in ons hotel dichtbij Breda.

U ervaart even geen rompslomp aan uw hoofd, want alles regelen wij voor u. U focust gewoon op uw weekendprogramma en geniet ondertussen van een heerlijk driegangenmenu en rust uit wanneer u dat wilt. Bent u moe na het shoppen? Trek u terug met een koel drankje in onze lounge. Een weekendje weg Breda boekt u bij voorkeur in ons Van der Valk hotel dichtbij Breda. Van der Valk Tilburg is er ideaal voor, zelfs als u wil overnachten Breda centrum.

5 sterren hotel Breda: Van der Valk Tilburg

Viert u een huwelijksfeest? Of heeft u een weekendje extra tijd voor elkaar? Kom overnachten bij Breda en ga voor ons hotel in Tilburg. Ontdek onze bruidssuite, ons zwembad en de beautysalon. Beleef met elkaar in het weekend Live Cooking en laat u verrassen door de culinaire kunsten van onze chef-kok. U bepaalt wat en hoeveel u eet. Een romantisch weekendje weg Breda boekt u eenvoudig hier online. Reserveer wel op tijd, want dan heeft u meer keuze uit hotelkamers. Wandel 's avonds door het centrum van de stad of ga naar het theater en overnacht comfortabel in ons hotel bij Breda met ontbijt op bed. Klinkt dit aantrekkelijk? Boek meteen voor een weekendje weg Breda. Ons hotel in Tilburg kijkt uit naar uw komst!

Meer informatie over onze hotels