Direct naar de contentDirect naar de footer

Wegrestaurant Lelystad

Bent u op de A28 nabij Lelystad onderweg en begint uw maag te rommelen? Dan is niets zo prettig als een goed wegrestaurant nabij Lelystad. Het Van der Valk hotel Harderwijk ligt op slechts enkele minuten afstand van het centrum en is de geknipte plek voor een culinaire tussenstop. Kom gerust even bijtanken in ons gezellige à la carte restaurant en vertrek met frisse moed en een volle maag.

Boek een Wegrestaurant Lelystad

Vlot bereikbaar Van der Valk Hotel

Het Van der Valk hotel Harderwijk mag zich door een vlot bereikbare ligging nabij de A28 en Lelystad een echt wegrestaurant Lelystad noemen. Vanaf de A28 neemt u afrit 13 – Lelystad/Harderwijk richting Apeldoorn. Een paar honderd meter verder vindt u het Van der Valk hotel Harderwijk lekker in het groen gelegen. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Lekker tafelen in het wegrestaurant Lelystad

Het Van der Valk hotel Harderwijk beschikt over een sfeervol restaurant met een opvallende inrichting. U kunt bij ons terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. Schuif gezellig aan bij het ontbijt- of lunchbuffet of kies voor een heerlijk diner in het à la carte restaurant. Wat staat er op de kaart in dit wegrestaurant nabij Lelystad centrum? Traditionele gerechten uit de Franse keuken en een fijne internationale selectie. Leuk om te weten is dat er uitsluitend met dagverse producten in de keuken wordt gewerkt. Heeft u speciale eisen qua dieet of allergieën? Laat het ons personeel dan weten en wij passen uw gerechten voor u aan.

Blijf gerust een nachtje bij Van der Valk

Het Van der Valk hotel Harderwijk is veel meer dan enkel en alleen een wegrestaurant Lelystad. Het is ook een luxueus en comfortabel hotel dat vele arrangementen inclusief verblijf en culinaire hoogstandjes in de aanbieding heeft. Als u onderweg bent of gewoon een nachtje de batterijen op wenst te laden zit u bij ons goed. Verken de omgeving van Harderwijk of maak gebruik van de vele faciliteiten en mooie arrangementen. Voordelig een wegrestaurant Lelystad bezoeken? Bekijk de kortingen en aanbiedingen van Van der Valk.

Meer informatie over onze hotels