Direct naar de contentDirect naar de footer

WTC Hotel Leeuwarden

Het WTC te Leeuwarden is het grootste beurscomplex in Friesland. Heel wat zakelijke en publieke evenementen, congressen en exposities vinden er plaats. Bent u voor uw werk of voor een weekendje weg op zoek naar een overnachtingsmogelijkheid? Denk aan het WTC hotel te Leeuwarden. Vaak kiest men voor hotels in de drukke binnenstad, zoals het Westcord hotel, het Fletcher hotel Leeuwarden of het Eurohotel Leeuwarden. Ook accommodaties als het Oranje hotel Leeuwarden en het Bastion hotel Leeuwarden liggen in het rumoerige en hectische stadscentrum. Waarom boekt u geen kamer in het gloednieuwe en rustig gelegen hotel Van der Valk aan de rand van de stad?

Boek een kamer bij Hotel Leeuwarden

Van der Valk: uitstekend alternatief voor WTC hotel Leeuwarden

Het splinternieuwe hotel Van der Valk Leeuwarden ligt niet in de lawaaierige binnenstad, maar aan de zuidelijke rand ervan. Leeuwarden-centrum is slechts 4 kilometer verwijderd. Met de auto bereikt u het WTC in amper 9 minuten. In plaats van het chaotische verkeer in de binnenstad te trotseren om uw hotel te vinden, bereikt u Van der Valk heel gemakkelijk via autosnelwegen A31 of A32. Lang zoeken naar een parkeerplaats bij het hotel hoeft u niet te doen, want u parkeert volledig gratis op onze ruime parking. Bent u met de trein gekomen? Onze shuttle service brengt u naar ons hotel. Ook voor uw bezoek aan het WTC mag u van deze service gebruikmaken.

Het comfortabele hotel Van der Valk tegenover een WTC hotel Leeuwarden

Van der Valk Leeuwarden doet qua comfort zeker niet onder voor een WTC hotel Leeuwarden. Maak uw keuze uit onze 117 kamers en suites, waaronder ook familiekamers. In ons à la carte restaurant Martinus verzorgt onze keukenbrigade uw maaltijden tot in de puntjes. Profiteer 's morgens van een verkwikkend ontbijtbuffet. Ook voor een smakelijke lunch 's middags of een uitgebreid diner 's avonds met familie, vrienden of zakenpartners staat onze chef met zijn team paraat. Hotel Van der Valk: de beste plaats om langs te gaan na een bezoek aan WTC hotel Leeuwarden!

Meer informatie over onze hotels