Direct naar de contentDirect naar de footer
Overnacht in luxe en comfort
Overnacht in luxe en comfort

Meer

;
Culinair genieten in onze restaurants

Meer

Voor al uw vergaderwensen

Meer

De leukste links

 • ValkVoordeel Krant & Valk Exclusief Magazine

  ValkVoordeel Krant & Valk Exclusief Magazine

  Het laatste nieuws en de mooiste aanbiedingen? Deze zijn terug te vinden in onze ValkVoordeel.nl krant en het Valk Exclusief Magazine. U krijgt een kijkje achter de schermen, leert meer over de omgeving van onze hotels en u kunt profiteren van de leukste acties!

 • Valk Cadeaucard

  Valk Cadeaucard

  Is er iemand jarig, of gaat uw favoriete collega met pensioen? Geef dan de Valk Cadeaucard cadeau! De vrije waarde cadeaucard kunt u aanschaffen voor elke waarde tussen de €5 en de €250 en is onbeperkt geldig. U kunt daarnaast ook leuke extra's bestellen zoals feestelijke verpakkingen of heerlijke Tony's Chocolonely chocolade.

 • Restaurant ID

  Restaurant ID

  Geniet van restaurant voordeel bij onze Valk Exclusief restaurants. Uw vertoon van uw unieke Restaurant ID nummer, die u kunt terugvinden in uw account, geniet u bij onze restaurants van speciaal geselecteerde menu's en elke twee maanden een special!

 • De leukste activiteiten

  De leukste activiteiten

  Bent u op zoek naar een leuke activiteit in de buurt van uw hotel? Met onze activiteiten kalender kunt u gemakkelijk uw hotel selecteren en de maximale afstand, vervolgens ziet u welke activiteiten of bezienswaardigheden er binnen uw selectie vallen.

 • Facebook

  Facebook

  Volgt u ons ook al op Facebook? Hier houden wij u op de hoogte van de leukste nieuwtjes, winacties en voordelige acties bij onze hotels!