Direct naar de contentDirect naar de footer
Overnacht in luxe en comfort
Overnacht in luxe en comfort

Boek hier uw kamer

Culinair genieten in onze restaurants

Bekijk alle mogelijkheden

Ook voor al uw vergaderwensen

Kunt u bij ons terecht - Bekijk alle mogelijkheden

Moederdag, Pasen of andere feestdagen

Vier je bij Valk Exclusief - Meer over feestdagen

De leukste links

 • Valk Exclusief Gelukslot

  Valk Exclusief Gelukslot

  Ook dit jaar willen wij onze gasten de kans geven om hun geluk te beproeven bij Van der Valk Exclusief hotels. In samenwerking met de Nederlandse Loterij geven wij in de wintermaanden december, januari en februari in alle Valk Exclusief hotels 'Geluksloten & Geluksvouchers' weg.

  U krijgt deze loten wanneer u een bezoek brengt aan één van onze restaurants of wanneer u een overnachting boekt.

  Gelukslot 2018
 • ValkVoordeel Krant & Valk Exclusief Magazine

  ValkVoordeel Krant & Valk Exclusief Magazine

  Het laatste nieuws en de mooiste aanbiedingen? Deze zijn terug te vinden in onze ValkVoordeel.nl krant en het Valk Exclusief Magazine. U krijgt een kijkje achter de schermen, leert meer over de omgeving van onze hotels en u kunt profiteren van de leukste acties!

 • Valk Cadeaucard

  Valk Cadeaucard

  Is er iemand jarig, of gaat uw favoriete collega met pensioen? Geef dan de Valk Cadeaucard cadeau! De vrije waarde cadeaucard kunt u aanschaffen voor elke waarde tussen de €5 en de €250 en is onbeperkt geldig. U kunt daarnaast ook leuke extra's bestellen zoals feestelijke verpakkingen of heerlijke Tony's Chocolonely chocolade.

 • Restaurant ID

  Restaurant ID

  Geniet van restaurant voordeel bij onze Valk Exclusief restaurants. Uw vertoon van uw unieke Restaurant ID nummer, die u kunt terugvinden in uw account, geniet u bij onze restaurants van speciaal geselecteerde menu's en elke twee maanden een special!

 • De leukste activiteiten

  De leukste activiteiten

  Bent u op zoek naar een leuke activiteit in de buurt van uw hotel? Met onze activiteiten kalender kunt u gemakkelijk uw hotel selecteren en de maximale afstand, vervolgens ziet u welke activiteiten of bezienswaardigheden er binnen uw selectie vallen.

 • Facebook

  Facebook

  Volgt u ons ook al op Facebook? Hier houden wij u op de hoogte van de leukste nieuwtjes, winacties en voordelige acties bij onze hotels!