Direct naar de contentDirect naar de footer

Voel je de prins(es) te rijk bij Kasteel de Haar! Dit middeleeuws kasteel is de grootste van Nederland en heeft royale geschiedenis met bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan. Maar er is meer! Loop door de indrukwekkende Romeinse tuin of probeer je een weg te vinden in de Doolhof! Dat wordt met het hele gezin genieten.

* Gezien de nieuwe regelgeving is het noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek te reserveren. Scroll naar beneden voor meer informatie en reserveringen.

Valk Kids Clubcard = voordeel

Valk Kids Clubcard = voordeel

Als lid van de Valk Kids Club ontvang jij korting bij Kasteel de Haar, wanneer je de QR-code in de Valk Exclusief app laat scannen aan de kassa. Jij mag dan gratis naar binnen als Valk Kids Club-member, wanneer je met minimaal één betalende volwassenen aan de kasteelpoort staat!*

  • 1 kind gratis toegang tot park en kasteel onder begeleiding van 1 volbetalende volwassene.
  • Geldig t/m 30 december 2021 en niet geldig in combinatie met andere acties en evenementen.

* Reserveren noodzakelijk i.v.m. nieuwe regelgeving, zie uitleg hieronder.
** Leeftijd tussen 4-12 jaar geldt als kind. Kinderen jonger dan 4 jaar hebben altijd gratis entree.

Ik wil er heen!

Let op: gezien de nieuwe regelgeving is het noodzakelijk om voorafgaand aan je bezoek te reserveren via de website van Kasteel de Haar. Reserveer en selecteer de gewenste tickets. Als Valk Kids Club member ontvang je met de QR-code gratis toegang tot het kasteel, kies daarom bij het reserveren voor:

  • het kind met gratis toegang: 'Kasteelbezoek vooruit betaald, Museumkaart, BGL VIP' en kies voor de volbetalende volwassene: 'Kasteelbezoek volwassene'.

Toon de mails met reserveringsbevestiging aan de kassa van Kasteel de Haar én laat de QR-code die je via de Valk Exclusief app ontvangt vanaf je smartphone scannen.

Bezoek reserveren

Neem alvast een kijkje

Het was net een sprookje!
Celine
9 jaar
Ik vond de speurtocht heel erg leuk!
Ivo
7 jaar