Direct naar de contentDirect naar de footer

Genieten in eigen land. De zomer staat voor de deur. Zijn de vakantieplannen al gemaakt? Op vakantie in eigen land of toch naar het buitenland? Ga in ieder geval lekker op pad! Plan een weekendje weg, overnacht in 1 van onze mooie hotels. Of ga weer eens een dagje weg en geniet van elkaar nu het weer mag. Eén van onze tips is familiepark Madurodam in Den Haag. Een dag vol zien, doen, spelen en leren. Leuk voor jong en oud!

Madurodam. Moet je meemaken. Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

Valk Kids Clubcard = voordeel

Als lid van de Valk Kids Club ontvang jij hartstikke fijne voordelen bij Madurodam, want jij mag met een korting van 6,50 naar binnen op vertoon van je Valk Kids Clubcard. Deze korting mag door maximaal 5 personen gebruikt worden.

Kom snel langs en reserveer je tijdsslot en ticket online. Ook vind je op de site meer informatie over Madurodam en de veiligheidsmaatregelen.

Meer informatie

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Zodra de motoren beginnen te draaien, vlieg je van de ene verbazing in de andere. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit.

Beleef het met je eigen handen en ogen

Beleef het met je eigen handen en ogen

In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? Stroop je mouwen op, want er is werk aan de winkel. In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: nijntje.

Ontdek de rest van de attracties

Ontdek de rest van de attracties

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.

Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd? Vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en ontdek het zelf. Onderweg moet je de wereldstad wel verdedigen tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af!

100% Uniek

100% Uniek

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje van jezelf.

Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Trap zelf een balletje op de voetbalveldjes en oefen je voetbalskills. wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland. Hup Holland!

Neem alvast een kijkje

Ik voelde me net Max Verstappen!
Justin
10 jaar
Van papa gewonnen met racen!
Joyce
11 jaar