Direct naar de contentDirect naar de footer

Op vertoon van de kidspas ontvangen kinderen 50% korting op VogelparkAvifauna! Bij Avifauna wandel je door verschillende werelddelen en word je verast door al het moois wat Avifauna te bieden heeft. Je maakt kennis met de meest kleurrijke vogels maar ook met rode panda’s, halfapen en dwergapen. Er zijn leuke activiteiten te beleven zoals het zelf voeren van de lori’s en het bijwonen van de vogeldemonstratie. Hier vliegen de vogels zoals ze dat in de natuur gewend zijn, terwijl de verzorgers de meest interessante weetjes vertellen. In de grote speeltuin is er genoeg te beleven. Met speeltoestellen en (elektrische) attracties is er eindeloos speelplezier!

Valk Kids Clubcard = voordeel

Valk Kids Clubcard = voordeel

Als lid van de Valk Kids Club ontvang jij hartstikke fijne voordelen bij Vogelpark Avifauna. Jij ontvangt 50% korting op vertoon van je Valk Kids Clubcard en een geldig legitimatiebewijs.

* Niet in combinatie met andere acties.

Ik wil er heen!

Niemand wil teleurgesteld moeten worden, daarom wordt het aangeraden om vooraf te boeken. Reserveer voor je bezoek een tijdslot via de website www.avifauna.nl.

Vergeet niet je Valk Kids Clubcard mee te nemen, anders ontvang je helaas geen voordeel!

  • Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2021.

Meer informatie

Neem alvast een kijkje

Het was net een sprookje!
Celine
9 jaar
Ik vond de speurtocht heel erg leuk!
Ivo
7 jaar