Direct naar de contentDirect naar de footer

Verken de mooiste kastelen...

Er is veel moois te ontdekken in de omgeving van onze hotels. Waan u zelf in een andere tijd tijdens een bezoek aan een van de vele kastelen die Nederland rijk is.

 • Vorstelijk overnachten

  Wilt u niet alleen de mooiste kastelen bewonderen, maar ook overnachten als een vorst? Bezoek dan een van de Valk Exclusief kastelen in Limburg!

 • Kasteel Bloemendal

  Kasteel Bloemendal

  Onze 77 stijlvolle en ruime kamers & suites zijn voorzien van alle gemakken. Zakelijk of privé verblijf, met een keuze uit maar liefst 9 verschillende kamertypes bieden wij voor elke gelegenheid de perfecte ambiance.

  Boek kamer

Verken de mooiste kastelen

 • Muiderslot

  Breng een bezoek aan het best bewaarde kasteel van Nederland uit de Middeleeuwen en herbeleef de geschiedenis! Combineer uw bezoek aan het Muiderslot met een verblijf in Hotel Schiphol of Hotel Oostzaan.

 • Kasteel de Haar

  Ontdek de bijzondere verhalen van dit monumentale kasteel in Utrecht. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Utrecht, Hotel Houten of Hotel Vianen.

 • Slot Loevestein

  Waan uzelf in de Middeleeuwen en laat u verrassen door Slot Loevestein. Ontdek meer over de staatsgevangenis en de ontsnapping van Hugo de Groot. Combineer uw bezoek aan Slot Loevestein met een verblijf in Hotel Dordrecht of Hotel Vianen.

 • Kasteelruïne Valkenburg

  In 1672 werd het kasteel, ooit de burcht van de heren van Valkenburg, verwoest maar nooit geheel afgebroken. Verken de ruïnes en kom daarna tot rust bij Hotel Maastricht, Hotel Heerlen, Kasteel TerWorm of Kasteel Bloemendal.

 • Kasteel Heeswijk

  Dit voormalig waterburcht dateert uit de 11e eeuw. In het kasteelmuseum krijgt u een beeld van de woonsituatie en verzameltraditie uit het midden van de 19e eeuw. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Tilburg.

 • Kasteel Doornenburg

  Kasteel Doornenburg bestaat uit een hoofdburcht en een voorburcht die worden verbonden door een smalle houten brug. In 1968 werd dit kasteel gebruikt als set van de televisie-serie Floris. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Duiven.

 • Kasteel Rechteren

  Op een eiland in een dode rivierarm van de Overijsselse Vecht ligt Kasteel Rechteren, middels een stenen boogbrug krijgt u toegang tot het kasteel. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Zwolle.