Direct naar de contentDirect naar de footer

Gezellig op vakantie met het hele gezin

 • Familiekamers

  Familiekamers

  Met het hele gezin genieten van een ontspannen verblijf in dezelfde kamer? Dat is bij veel Valk Exclusief hotels een mogelijkheid dankzij onze familiekamers!

  Bekijk onze kamers
 • Valk Kids

  Valk Kids

  Bij van der Valk verwelkomen we de kinderen ook graag! Samen met Toeki gaan ze al op ontdekkingsreis in elk provincie en leren ze Nederland kennen.
  Heeft uw (klein)kind nog geen Kids ID? Deze kunt u gemakkelijk aan uw ValkAccount toevoegen.

  Ik wil met Toeki op reis
 • Knutselen met Kenny

  Knutselen met Kenny

  Is uw (klein)kind een kleine chef in de dop, of heeft u stiekem de nieuwe Picasso in huis? Kenny helpt u graag met heerlijke recepten en leuke knutselwerken. Zijn de meesterwerken klaar? Vergeet deze dan niet in te sturen om kans te maken op leuke prijzen.

  Aan de slag met Kenny
Arrangementen voor het hele gezin

Arrangementen voor het hele gezin

Wilt u graag uw mini-vakantie combineren met een uitje naar een van de dierentuinen of pretparken in Nederland? Veel van onze hotels bieden arrangementen aan inclusief toegangskaarten. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken en kunt u volop genieten van een weekend met het gezin.

Let op: gezien de huidige situatie kan het zijn dat u vooraf een tijdslot moet reserveren. Voor specifieke vragen hierover of over het arrangement kunt u het beste met het betreffende hotel contact opnemen.

Bekijk alle familie arrangementen