Direct naar de contentDirect naar de footer

Verken Gelderland

 • Veluwe

  Veluwe

  De Veluwe is een beschermd natuurgebied in Nederland, hierdoor heeft de natuur vrij spel en krijgen flora en fauna hier alle ruimte. Naast de Big Five van Nederland; de vos, de das, het ree, het wild zwijn en het edelhert, kunt u nog honderden andere zoogdieren, vogels, reptielen en insecten vinden in deze diverse omgeving.

  Lees verder
 • Valk Kids

  Valk Kids

  Toeki is in de grootste provincie van Nederland. Gelderland is qua grootte van het land net ietsie pietsie groter dan de provincie Noord-Brabant.
  Hier vind je alle leuke attracties, musea en bezienswaardigheden waar je met voordeel naar toe kan in Gelderland!

  Ga mee met Toeki

Hotels in Gelderland

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een verfijnd restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied "De Veluwe".

  Bekijk hotel
 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven - bij Arnhem A12 beschikt over een modern wellness center, luxe kamers en een sfeervol à la carte restaurant. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel bent u binnen 20 minuten in Arnhem.

  Bekijk hotel
 • Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk, gunstig gelegen in de Veluwse bossen dichtbij de A28. Met moderne vergaderzalen, luxe hotelkamers en ruime suites een ideale locatie voor zowel gezinnen als zakelijk gasten.

  Bekijk hotel