Direct naar de contentDirect naar de footer

Verken Utrecht

 • Heuvelrug

  Heuvelrug

  De provincie – en stad – Utrecht hebben u uiteraard heel veel te bieden. Waarschijnlijk denkt u snel aan eencitytrip, en wij begrijpen heel goed waarom. Echter zouden wij u graag willen aanraden om ook een dag de natuur te verkennen!

  Lees verder
 • Valk Kids

  Valk Kids

  Toeki is in het centrale provincie Utrecht en heeft de leukste attracties en bezienswaardigheden op een rijtje gezet waar je bij een aantal met voordeel naar toe kan!

  Ga mee met Toeki

Hotels in Utrecht

 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht aan de A12 gelegen. Op fietsafstand van het sfeervolle historisch hart van Utrecht. Organiseer uw bijeenkomst in één van de multifunctionele zalen, geniet van een heerlijk diner en overnacht in de beste bedden van Nederland.

  Bekijk hotel
 • Hotel Houten

  Hotel Houten

  Wilt u lekker genieten van een weekendje Utrecht en u daarnaast laten onderdompelen in luxe en echte gastvrijheid ervaren? Dan bent u bij Hotel Houten – Utrecht aan het juiste adres. Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant en rust heerlijk uit op uw luxe hotelkamer. Een perfect begin van een citytrip naar bruisend Utrecht!

  Bekijk hotel
 • Hotel Vianen

  Hotel Vianen

  Hotel Vianen is gelegen aan de A2. Geniet van een heerlijk diner en overnacht in de beste bedden van Nederland. Als u helemaal tot rust wilt komen kunt u ook nog gebruik maken van ons zwembad en wellnessfaciliteiten.

  Bekijk hotel