Direct naar de contentDirect naar de footer

Ga erop uit in het voorjaar

Langzaam worden de dagen langer en stijgt het kwik, het is weer tijd voor het voorjaar!
Van heerlijke avonden op het terras tot genieten van het voorjaar tijdens een fietstocht, er zijn genoeg mogelijkheden om de dagen te vullen.

Maar u kunt er uiteraard nog steeds op uit gaan met vrienden of het hele gezin!
Gaat u voor een openluchtmuseum, een dag shoppen of de hele dag dansen op een festival?

De leukste uitjes

De leukste uitjes

Zin in een culturele dag? Bekijk snel de geselecteerde uitjes!

Voorjaarsuitjes

 • Keukenhof

  Van 21 maart tot en met 10 mei 2020 is Keukenhof dagelijks geopend. De openingstijden zijn van 08:00 – 19:30 uur. Dus ook op zon- en feestdagen! De kassa sluit om 18:00 uur. Combineer uw bezoek aan de Keukenhof met een overnachting bij Hotel Haarlem, Hotel de Gouden Leeuw of Hotel Leiden.

 • Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een woon-werkgebied waarin de 18e en 19e eeuw herleven. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koeken, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. Combineer uw bezoek aan deze reis terug in de tijd met een overnachting in Hotel Oostzaan of Hotel Purmerend.

 • Archeon

  Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek Archeologiehuis Zuid-Holland en duik in de middeleeuwen. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was. Combineer uw bezoek aan het Archeon met een overnachting in Hotel Leiden of Hotel de Gouden Leeuw.

 • Hunebedcentrum Borger

  Leer meer over de prehistorie in Nederland in het Hunebedcentrum in Borger. Breng een bezoek aan de oerschool en ontdek alles over de ijstijd en de prehistorie! Combineer uw leerzame bezoek aan de hunebedden met een overnachting in Hotel Assen of Hotel Emmen.

 • Aviodrome

  Ervaar de Nederlandse luchtvaart van toen en nu! Bewonder meer dan 100 unieke oude en nieuwe vliegtoestellen van dichtbij. Stap aan boord van een echte Boeing 747 Jumbo Jet en haal zelf uw vliegbrevet in een echte flight simulator. Vlieg vervolgens door naar Hotel Harderwijk of Hotel Almere voor een ontspannen overnachting!

 • Batavialand

  Kom jij in de voorjaarsvakantie naar Batavialand? Batavialand zit vol met allerlei activiteiten, van knopen tot zeekaarten leren lezen. Loop gelijk door naar de buren Bataviastad om zo uw nieuwe voorjaarsoutfit te scoren! Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Almere.

 • Nederlands Openluchtmuseum

  Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Zij nemen u mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Kom bij van alle indrukken tijdens een overnachting in Hotel Duiven.

 • Madurodam

  Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdekt u in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Stap bijvoorbeeld aan boord van de Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Kom langs! Zet daarna koers naar Hotel Nootdorp voor een heerlijke overnachting.

 • Grotten Maastricht

  Weg van de massa. Donker en mysterieus. De grotten, het fort en de kazematten. Ze vormen letterlijk het fundament van Maastricht. Er zijn verschillende soorten tours beschikbaar via Maastricht Underground. Geniet na uw tour van alle luxe in Hotel Maastricht.

De gezelligste festivals

De gezelligste festivals

Heerlijk de hele dag dansen en vervolgens volledig ontspannen bij Valk Exclusief

Festivals

 • Eurovisie Songfestival

  Douze points voor Rotterdam! Van 12 t/m 16 mei 2020 kijkt heel Europa naar Rotterdam om hun favoriet aan te moedigen tijdens het Songfestival. Helaas hebben onze hotels geen beschikbaarheid meer in deze periode, maar u wilt dit evenement niet missen!

 • Soenda Festival

  Op 23 mei staat de Ruigenhoekse Polder weer in het teken van het Soenda Festival, met namen als Max Cooper en Lövestad op de line up. Combineer uw bezoek aan Soenda met een overnachting in Hotel Utrecht.

 • Secret Forest Festival

  Op 23 mei worden de bossen van het Pagedal op zijn kop gezet tijdens het Secret Forest festival. Met 5 stages is er voor ieder wat wils, van hossen in het feestcafé tot soepele heupen bij urban flavourz. Kom na een heerlijk dagje festival tot rust in Hotel Groningen-Westerboek.

 • Freshtival

  Tijdens het Pinksterweekend kunt u in Enschede weer genieten van wereld dj's en Nederlands trots tijdens Freshtival! Met een line-up van o.a. Moksi, Sunnery James & Ryan Marciano, Davina Michelle en André Hazes jr. Combineer uw bezoek aan Freshtival met een overnachting bij Hotel Enschede.

 • Pleinvrees

  Na de omvergeblazen editie van 2019, hopen we op beter weer op 30 mei 2020. Dan staat de NDSM werf namelijk weer in het teken van het Pleinvrees festival. Geniet van de heerlijke klanken van o.a. Kölsch en Extrawelt. Combineer uw dagje Pleinvrees met een overnachting bij Hotel Oostzaan.

 • Maastricht Blues Rock Passions

  Maastricht Blues Rock Passions zal op Za 30 - Zo 31 mei 2020 tijdens het weekend van Pinksteren haar tweede editie kennen van 13:00- 01:00 uur. Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Maastricht.

 • Promised Land Festival

  Zin in een heerlijk festival in het hoge Noorden? Promised Land Festival 2020 vindt plaats op zaterdag 6 juni in Leeuwarden. Ga los op hardstyle, techno, electro en house. Combineer uw bezoek aan het festival met een overnachting in Hotel Leeuwarden.

 • Best Kept Secret

  Van 12 t/m 14 juni is het weer tijd voor het slechtst bewaarde geheim van Hilvarenbeek en worden de beesten bij de Beekse Bergen wakker gehouden tijdens Best Kept Secret. Gaat u slechts 1 dag of wilt u na het weekend nog even een extra nachtje bijkomen? Boek dan een kamer bij Hotel Tilburg.

 • Boothstock

  Op zaterdag 13 juni is het in het Kralingse Bos weer tijd voor het Boothstock festival! Lekkere deuntjes van o.a. Michel de Hey, een heerlijke briesje vanaf de Kralingse Plas en de lekkerste hapjes en drankjes. Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Blijdorp.