Direct naar de contentDirect naar de footer

Volop waterpret

Heeft u een heerlijke overnachting bij een Valk Exclusief hotel op de planning staan?

Vergeet bij de volgende hotels uw zwemkleding niet...

Hotels met zwembad

 • Hotel Akersloot

  Hotel Akersloot

  Voor uw ontspanning hebben we op de eerste etage een groot binnenzwembad en een fitnessruimte welke geopend zijn van 07:00 uur tot 23:00 uur.

  Bezoek Website
 • Hotel Oostzaan

  Hotel Oostzaan

  Als hotelgast kunt u dagelijks tussen 09:00 en 22:00 uur op onze bovenste verdieping kosteloos genieten van onze wellness faciliteiten. Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes.

  Bezoek Website
 • Hotel Enschede

  Hotel Enschede

  Neem tijdens uw verblijf een verfrissende duik in het binnenzwembad. Geniet tijdens het zwemmen van de luxueuze en stijlvolle ambiance. Op de twaalfde en tevens hoogste etage vindt u het binnenzwembad met panorama view over Enschede.

  Bezoek Website
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  Ter ontspanning vindt u op de bovenste etage van het hotel ons Wellness Center waar u, exclusief als hotelgast, gebruik kunt maken van het zwembad, de sauna en de fitness.

  Bezoek website
 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere beschikt over een prachtig zwembad en ruime fitnessruimte waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken tussen 07.00 en 23.00 uur.

  Bezoek Website
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van het Wellness centrum in Hotel Van der Valk Maastricht, inclusief binnenzwembad en whirlpool!

  Bezoek website
 • Hotel Duiven

  Hotel Duiven

  Neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 14e etage van het hotel. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving van Duiven.

  Bezoek Website
 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

  Voor uw ontspanning hebben we op de begane grond een groot binnenzwembad met whirlpool dat geopend is van 07:00 uur tot 22:00 uur.

  Bezoek Website
 • Hotel Heerlen

  Hotel Heerlen

  Het verwarmde binnenzwembad biedt u de ontspanning die u nodig heeft na inspanning. Het water is +30 C, waardoor u uw spieren optimaal kunt ontspannen. Van baantjes zwemmen tot relaxen in onze whirlpool; alles is mogelijk!

  Bezoek Website
 • Hotel Schiphol

  Hotel Schiphol

  Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Vanuit het zwembad heeft u toegang tot het wellness. Handdoeken verstrekken we bij de receptie.

  Bezoek website
 • Hotel Spier

  Hotel Spier

  Neem een duik in ons zwembad. Het zwembad is heerlijk verwarmd en vanuit het bad heeft u een prachtig uitzicht over het Nationaal Park Dwingelderveld.

  Bezoek website
 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Ons Wellness Center gelegen op de 20e etage van het hotel, is dé plek waar u rust ervaart en puur kunt genieten. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt vooral comfort en heerlijke relaxmomenten.

  Bezoek website
 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Ons zwembad geeft het ultieme vakantie gevoel voor jong en oud. het zwembad is iedere dag geopend uitsluitend voor hotelgasten van 07:00 uur tot 22:00 uur.

  Bezoek website
 • Hotel Vianen

  Hotel Vianen

  Een rustpunt in de drukte van alledag! Neem een verfrissende duik in het zwembad, gelegen op de 4e etage van het hotel.

  Bezoek website
 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Er zijn kluisjes zodat u waardevolle spullen veilig op kunt bergen.

  Bezoek website

De meeste zwembaden, wellness en fitnesscentra in onze hotels zijn enkel toegankelijk voor hotelgasten. Verblijft u niet bij een van onze hotels maar wenst u wel gebruik te maken van de faciliteiten? Informeer dan altijd vooraf naar de mogelijkheden bij het betreffende hotel.