Direct naar de contentDirect naar de footer

Erop uit in de winter....

De dagen zijn korter, de temperaturen zakken langzaam steeds verder.. de winter is begonnen.

Maar u kunt er uiteraard nog steeds op uit gaan met het hele gezin!

Gaat u voor een museum, (ice)karten of het theater?

Winteruitjes

 • Schaatsen

  Kunt u niet wachten om de ijzers onder te binden? Bekijk hier een overzicht van schaatsbanen in de buurt van onze hotels.

 • Fries Museum

  In het Fries Museum in Leeuwarden leren jullie alles over de elf steden, het platteland en de haat-liefde relatie met het water. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Leeuwarden

 • This Is Holland

  Ontdek Nederland in vogelvlucht bij This is Holland. Ervaar een spectaculaire Flight Experience langs vele bijzondere locaties van Nederland. Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Oostzaan of Hotel Schiphol.

 • Hofpleintheater

  Jeugdtheater Hofplein is dé plek voor theater voor en door kinderen en jongeren. Combineer uw bezoek aan een voorstelling met een overnachting in Hotel Rotterdam Blijdorp of Hotel Nieuwerkerk.

 • Science Centre Delft

  Het Science Centre Delft is de interactieve opvolger van het Techniekmuseum Delft, beleef de wereld van wetenschap en techniek! Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Nootdorp

 • Icekarten

  Bezoek IceKart Rucphen, de enige echte permanente ijskartbaan van Europa! Ijskarten is een unieke activiteit waarbij het draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Tilburg of Hotel Dordrecht.

 • GlowGolf Houten

  GlowGolf maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel op de overdekte glow-in-the-dark minigolfbaan! Combineer uw bezoek met bijvoorbeeld een overnachting in Hotel Houten.

 • Mergelrijk

  Bezoek Mergelrijk: een grot met dino's, miniaturen, mergel- en zandsculpturen. Wandel zonder gids door de sfeervol verlichte grot. Combineer uw bezoek met een verblijf in Hotel Maastricht of Hotel Heerlen.

 • Lasergame de Tapperij

  Vervang de dagelijkse drukte door een plezierig soort spanning. Ga met uw laserpistool op zoek naar de tegenstander en ervaar de onweerstaanbare opwinding. Combineer uw bezoek aan Lasergame de Tapperij met een overnachting in Hotel Hengelo.

 • Coronel Kartracing

  Jarenlange ervaring op de verschillende circuits hebben Tim en Tom Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van de kartbaan. Ervaar hem zelf en combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Almere.

 • IJsbeeldenfestival

  Van 14 december 2019 t/m 1 maart 2020 kunt u in Zwolle weer genieten van het IJsbeeldenfestival! De beste ijskunstenaars gaan weer aan de slag met 275.000 kilo ijs en sneeuw. Combineer uw bezoek met een overnachting in Hotel Zwolle.