Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontvang direct €5,- korting!

Voordelig overnachten maar wél met luxe en comfort? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang na bevestiging direct €5,- korting op uw eerstvolgende verblijf.

Schrijf u nu in

  • Mis geen enkele actie & aanbieding
  • Exclusieve deals voor leden
  • Spaar voor nog meer korting
Luxe kamers en suites

Luxe kamers en suites

Onze kamers en suites zijn van absolute topklasse. Ruim, comfortabel en smaakvol ingericht. En voorzien van alle gemakken. U komt volledig tot rust en wilt nooit meer anders.

Smaakvol eten en drinken

Smaakvol eten en drinken

Onze hotels beschikken over toprestaurants met een gezonde en uitgebreide kaart. U kunt genieten van het beste dat Valk Exclusief culinair te bieden heeft. Niet alleen in onze restaurants, maar ook in de bar en uw hotelkamer

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen

Onze hotels zijn voorzien van de nieuwste wellness faciliteiten. Een lekker zwembad, sauna en relaxtruimtes. Het grote genieten kan hier beginnen.

Wat houdt sparen voor korting in?

Wat houdt sparen voor korting in?

Naast dat u na inschrijving voor onze nieuwsbrief €5,- Valk Bonus ontvangt, kunt u ook verder sparen! Iedere boeking die u online met uw ValkAccount maakt, wordt beloond. Na uw verblijf ontvangt u automatisch ValkLoyal op uw ValkAccount. Bij een volgende boeking kunt u deze korting direct weer verzilveren, maar u kunt ook verder sparen. Kortom, altijd extra voordelig verblijven bij Valk Exclusief. Meer weten? Lees het op de volgende pagina.

Lees verder