Direct naar de contentDirect naar de footer

Drenthe

Lekker actief de deur uit kutn u het beste in Drenthe! No nonsense, puur, oorspronkelijk, echt. Ga terug naar de basis, ontdek uw Oerinstinct en kom naar Drenthe.

Cultuur opsnuiven in Drenthe? Dat kan! Ontdek de historie van Drenthe en bezoek één van de vele bezienswaardigheden. Uit met de kids? Leuke uitstapjes voor de kinderen, zoals het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het Boomkroonpad of toch het Kindermuseum in het Drents Museum?

Ontdek Drenthe

 • Activiteiten

  Activiteiten

  De provincie Drenthe is zo divers. Ontdek de vele bezienswaardigheden in de provincie Drenthe. Zowel voor jong als oud zijn er voldoende mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Drenthe. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Hotels in Drenthe

 • Hotel Assen

  Hotel Assen

  Ontdek prachtig Drenthe vanuit Hotel Assen. Bezoek de vele historische plekken of ga een dagje winkelen in Assen.

 • Hotel Emmen

  Hotel Emmen

  Verblijft u in hotel Emmen, dan hoeft u zich nooit te vervelen. Bezoek de hunebedden of ga op avontuur in Wildlands Adventure Zoo. Liever ontspannen? Het hotel biedt voldoende mogelijkheden! Breng een bezoekje aan het zwembad en fitnesscentrum of geniet van een smaakvol diner in het restaurant.

 • Hotel Spier-Dwingeloo

  Hotel Spier-Dwingeloo

  Hotel Spier - Dwingeloo is gelegen in Nationaal Park Dwingelderveld. Een heerlijke plek om van de natuur te genieten dus. Ook heeft het hotel een prachtig wellness center. Bij Hotel Spier - Dwingeloo komt u helemaal tot rust!