Direct naar de contentDirect naar de footer
Beleef Diergaarde Blijdorp!

Bezoek Diergaarde Blijdorp en maak gebruik van ons “Beleef Diergaarde Blijdorp” arrangement. Het arrangement is dagelijks boekbaar op basis van beschikbaarheid.

Nachten

Beleef Diergaarde Blijdorp!

Hotel Rotterdam - Blijdorp

Wegens de maximale capaciteit in Diergaarde Blijdorp is het momenteel alleen nog mogelijk om telefonisch via +31 (0)10 29 88 774 of via e-mail reserveringen@rotterdam-blijdorp.valk.nl een boeking te maken voor het Beleef Diergaarde Blijdorp arrangement.

Als hotel kunnen wij een beperkt aantal tickets per datum bestellen. Als u contact met ons opneemt hierover kunnen wij meteen voor u de beschikbaarheid inzien en in combinatie met het arrangement de Diergaarde Blijdorp tickets bestellen.

De tickets die wij voor u bestellen zijn niet meer te annuleren, hierdoor dient het volledige arrangement vooruitbetaald te worden en is het helaas niet mogelijk om de gemaakte boeking kosteloos te annuleren. Na het maken van een boeking zullen wij u een betaallink sturen.

Het maken van een reservering is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur via onze reserveringsafdeling. Het arrangement is beschikbaar van donderdag tot en met zondag en in de vakantieperiodes op basis van beschikbaarheid. Boeken is mogelijk tot maximaal 4 weken vooruit.

*De tickets die wij voor u bestellen hebben een tijdslot van 09:00 tot 17:00. U kunt dus zelf kiezen hoe laat u naar de dierentuin wilt gaan. De datum waarop u naar de dierentuin wilt gaan, moet wel vooraf doorgegeven worden.

*Wij controleren op de QR code. Kunt u deze niet tonen? Dan kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot ons horecagedeelte.

Belangrijke informatie

  • Uitrijkaarten zijn tegen een gereduceerd tarief van €4,00 verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.
  • Prijzen zijn exclusief 6,50% toeristenbelasting
  • Inclusief ontbijt
  • Gratis in het hotel
  • 14:00
  • 12:00
  • Annuleren niet mogelijk

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Is uw gewenste hotel niet meer beschikbaar? Selecteer dan een andere datum.

Let op: dit arrangement is beperkt beschikbaar.

Beleef Diergaarde Blijdorp!

Nonrefundable
Dit arrangement bevat:
  • 1x Overnachting
  • 1x Uitgebreid ontbijt
  • Entree ticket(s) voor Diergaarde Blijdorp
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen verblijf
De geselecteerde datum is niet beschikbaar
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor uw opgegeven reisgezelschap of verblijfsperiode
Vanaf
75,00
per persoon

Hotel Rotterdam - Blijdorp

Hotel Rotterdam - Blijdorp, met een eigen shuttle service van en naar Rotterdam-Airport en 7 multifunctionele zalen geschikt voor al uw bijeenkomsten. Tevens ligt er een modern wellness center en het welbekende Diergaarde Blijdorp om de hoek. Liever winkelen? Bezoek dan Wereldstad Rotterdam.
Reviewz
Gemiddelde score:
7,8
1758 beoordelingen
Kirti
Hotel Rotterdam - Blijdorp 
Prettig verblijf gehad

Prettig verblijf gehad. Alleen het ontbijt volledig uitgekotst. Letterlijk. Ik gaf het aan bij het uitchecken bij de receptioniste, maar daar kwam alleen een " ow, ok. " uit. Dat was wel jammer. Voor de rest een prima verblijf hoor!

TripAdvisor

Impressie van Hotel Rotterdam - Blijdorp