Direct naar de contentDirect naar de footer

Kenny Koken bij Valk Exclusief

Houd je van koken? In de Kenny Koken kinderkeuken maken de kleine gasten samen met Kenny de lekkerste gerechten, en worden nieuwe gerechten uitgeprobeerd.

Help Kenny in de keuken en leer samen hoe je de lekkerste hapjes kan bereiden! Als dat geen smullen wordt...

Bekijk snel welke hotels Kenny Koken aanbieden

Hotels

 • Hotel Den Haag-Nootdorp

  Hotel Den Haag-Nootdorp

  U bent op iedere avond met uw kinderen van harte welkom, maar op vrijdagavond in het bijzonder. Dan organiseert Hotel Den Haag - Nootdorp koken met Kids! "Kenny koken".

  Lees verder
 • Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk

  Laat uw kinderen experimenteren met koken en kom zelf tot rust in ons restaurant. Onze koks leren ze de kneepjes van het koksvak! Het ideale uitje voor u en uw (klein)kinderen! Iedere zondag organiseren wij vanaf 16:00 uur Koken met Kids!*

  Lees Verder
 • Hotel Dordrecht

  Hotel Dordrecht

  Onder vriendelijke begeleiding van de keukenbrigade kunnen de kinderen cupcakes versieren, ze worden aangekleed met Kenny's schort, koksmuts en krijgen alle zelfgemaakte gerechtjes in een Kenny's box mee naar huis.

  Lees Verder
 • Hotel Avifauna

  Hotel Avifauna

  Terwijl u geniet van het uitgebreide Winter Live Cooking Buffet ontplooien uw kinderen zich tot echte koks. Onder begeleiding bakken zij o.a. hun eigen pizza's en maken ze gezonde fruitspiesjes. Van november t/m maart van 17.00 - 19.00 uur elke zaterdag en zondag tijdens het Live Cooking Buffet.

  Lees Verder
 • Hotel Houten

  Hotel Houten

  Elke vrijdagavond presenteren wij ons Kenny Koken programma! Terwijl u aan tafel geniet van hetgeen onze menukaart u te bieden heeft, ontplooien uw kinderen zich tot ware koks.

  Lees Verder
 • Hotel Utrecht

  Hotel Utrecht

  Ieder weekend tijdens het Live Cooking buffet (op zaterdagavond) of de Zondagsbrunch hebben uw kinderen de mogelijkheid om pizza's of koekjes te bakken. Als ouders kunt u onbezorgd genieten van het uitgebreide buffet in onze Live Cooking keuken, terwijl uw kinderen gerechtjes bereiden in onze knusse kinderkeuken.

  Lees Verder
 • Hotel Vianen

  Hotel Vianen

  Komt u op vrijdagavond naar het Live Cooking buffet? Dan kunnen uw kinderen aan de slag gaan in de kinderkeuken met Kenny Koken!

  Lees Verder
 • Hotel Maastricht

  Hotel Maastricht

  Iedere vrijdag, zaterdag en zondag organiseren wij vanaf 18:00 uur Koken met Kids! Er worden koekjes gebakken en de kinderen kunnen geschminkt worden.

  Lees Verder
 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  Een fantastische zaterdagavond tijdens het Live Cooking dinnerbuffet. Voor kinderen is er een speciaal "Kenny Koken kids-buffet"!

  Lees Verder