Direct naar de contentDirect naar de footer

Flevoland

Bent u van plan om eens naar Flevoland te komen? U hoeft zich zeker niet te vervelen. Van een dag winkelen in Bataviastad of Almere tot aan heerlijke fiets- of wandeltocht, u kunt alle kanten op.

Voor de natuurliefhebber mag een bezoek aan de Oostvaardersplassen niet ontbreken. Een uniek natuurgebied met volop riet, water, moeras, ruige grasvlaktes en wilde dieren.

Geniet van Flevoland

 • Activiteiten

  Activiteiten

  In de kleinste provincie van Nederland zijn er tal van leuke activiteiten. U vindt er natuurlijk Walibi Holland, maar u kunt ook bezoek brengen aan Bataviastad of Aviodrome. Kortom er is van alles te doen, voor jong en oud.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Flevoland. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Voormalig eiland Schokland

Voormalig eiland Schokland

Midden in de Noordoostpolder ligt een mysterie: het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol prachtige bodemschatten in oer-Nederlandse deltanatuur. Een plek tussen land en water. Waar gletsjers Scandinavische keien aanvoerden, waar de Zuiderzee woest kolkte en waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd in strijd met de natuur. Een unieke plek in Nederland waar u de historie, natuur en ruimte bijna kunt voelen.

Hotels in Flevoland

 • Hotel Almere

  Hotel Almere

  Hotel Almere is met luxe kamers, heerlijke wellnessfaciliteiten en een verfijnd restaurant de ideale uitvalsbasis voor de recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Almere of breng een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam.

 • Hotel Emmeloord

  Hotel Emmeloord

  Hotel Emmeloord gelegen nabij nationaal park de Weerribben-Wieden. Kom heerlijk tot rust en geniet 's avonds in het sfeervolle à la carte van uw diner. Om vervolgens te overnachten in één van de luxe kamers.