Direct naar de contentDirect naar de footer

Friesland

Friesland kent ontelbare mogelijkheden om er een geslaagde minivakantie van te maken. Alleen al in Leeuwarden zijn er tal van activiteiten om de stad te ontdekken. Op cultureel gebied valt er veel te zien in Leeuwarden. U kunt denken aan het Fries Museum, waar bijzondere tentoonstellingen voor u klaar staan, waaronder momenteel "M.C. Escher".

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te ontdekken. Ga mee met onze openbare stadswandelingen of boek een stadswandeling met gids voor uw eigen gezelschap! Ga mee en ontdek ’t mooie van Leeuwarden!

Verken Friesland

 • Activiteiten

  Activiteiten

  De provincie Friesland is zo divers. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Breng een bezoek aan Leeuwarden of ga de natuur in vlakbij Wolvega.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Friesland. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Hotels in Friesland

 • Hotel Leeuwarden

  Hotel Leeuwarden

  Ruime, comfortabele kamers vindt u in Hotel Leeuwarden. Dichtbij de snelweg, maar tevens een prachtig uitzicht op de weidse omgeving en landschappen.

 • Hotel Sneek

  Hotel Sneek

  Hotel Sneek een prachtig hotel in het noorden van het land. Met een charmant à la carte restaurant, stijlvolle brasserie, en vele activiteiten in de directe omgeving een ideale locatie voor minivakanties.

 • Hotel Wolvega-Heerenveen

  Hotel Wolvega-Heerenveen

  Hotel Wolvega - Heerenveen, een luxe hotel in het noorden van het land. Verblijf in één van de 105 sfeervolle kamers en suites. Geniet van een lekker drankje op het terras aan het water. Of organiseer met hulp van het hotel uw eigen feest in één van de multifunctionele zalen.