Direct naar de contentDirect naar de footer

Gelderland

In de provincie Gelderland is genoeg te beleven. Zo kunt u heerlijk winkelen in Apeldoorn of Arnhem of bezoekt u een van de vele musea die de omgeving rijk is.

De Veluwe zijn kenmerkend voor de provincie Gelderland. Kortom; de provincie om echt te genieten van de natuur. U ontdekt de omgeving het best met een heerlijke fietstocht. Een fiets huren gaat heel gemakkelijk bij een van de Valk Exclusief hotels.

Ontdek Gelderland

 • Activiteiten

  Activiteiten

  De provincie Gelderland is zo divers. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Breng een bezoek aan een museum of ontdek de Veluwe eens op een andere manier.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Gelderland. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Landschappen

Landschappen

Het behouden en beschermen van de natuur en cultureel erfgoed zijn kerntaken van Geldersch Landschap & Kasteelen. De zeven te bezoeken kastelen en landgoederen van GLK zijn vaak gelegen in, en omringd door, prachtige natuur. Een fietsroute langs het water of over prachtige heide combineren met een bezoekje aan een kasteel is zeker de moeite waard. Ook een wandeling met de boswachter biedt een uitgelezen kans om de natuur in Gelderland op en andere manier te beleven. Kijk op www.glk.nl voor alle mogelijkheden.

Hotels in Gelderland

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een verfijnd restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied "De Veluwe".

 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven - bij Arnhem A12 beschikt over een modern wellness center, luxe kamers en een sfeervol à la carte restaurant. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel bent u binnen 20 minuten in Arnhem.

 • Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk op de Veluwe

  Hotel Harderwijk, gunstig gelegen in de Veluwse bossen dichtbij de A28. Met moderne vergaderzalen, luxe hotelkamers en ruime suites een ideale locatie voor zowel gezinnen als zakelijk gasten.