Direct naar de contentDirect naar de footer

Wadlopen

De zee geeft, de zee neemt. Dit gezegde wordt op het Wad tweemaal per dag een feit, namelijk bij eb en bij vloed: land en zee.

Wat is wadlopen?

Tijdens het wadlopen maakt u letterlijk een wandeling over de zeebodem, en nee hier heeft u geen duikapparatuur voor nodig. Bij eb valt namelijk een gedeelte van de zeebodem droog waardoor u hierover kan wandelen. Voor het grootste gedeelte van de wandeling bent u in beweging, maar de gids zal u af en toe ook even stoppen om een verhaal te vertellen over de omgeving.

Wadlooparrangement

Bïj Hotel Groningen-Westerbroek kunt u het wadlopen combineren met een ontspannen overnachting! Tijdens deze drie uur durende zwerftocht kunt u zeehonden spotten en genieten van de prachtige natuur. Deze wandeltocht is door ieder gezond mens te volbrengen en geeft u een volledig beeld van het Wad: de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en een grote kans op zeehonden.

Met het wadlooparrangement geniet u van 2 overnachtingen inclusief ontbijt en driegangendiner en ontvangt u een voucher voor de drie uur durende wadlooptocht.

Voor meer informatie en het boeken van het arrangement, klik hier.

Terug naar Groningen