Direct naar de contentDirect naar de footer

Groningen

Groningen is steeds verrassend en verveelt nooit. Het mooie landschap maken deze provincie tot een uniek deel van ons land. Geef uw ogen op de fiets of wandelend de kost.

Groningen heeft verschillende gezichten; elk gebied heeft haar eigen karakter. In het noorden van de provincie vindt u het Lauwersmeer. Een prachtig gebied waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en vogels spotten!

Ontdek Groningen

 • Activiteiten

  Activiteiten

  Groningen, dé cultuurstad van het noorden. Tevens een echte muziekstad; in verschillende cafés is regelmatig live muziek te horen. Maar natuurlijk zijn er genoeg andere mogelijkheden: een avondje naar de film, bezoek één van de vele theatervoorstellingen of musea.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Groningen. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Hotel in Groningen

 • Hotel Groningen-Westerbroek

  Hotel Groningen-Westerbroek

  Vanuit Hotel Groningen-Westerbroek ontdekt u veelzijdig Groningen. Breng een bezoekje aan de bruisende binnenstad of geniet van de eindeloze landerijen die deze provincie ook te bieden heeft. Het hotel is zeer centraal gelegen voor diverse doeleinden.