Direct naar de contentDirect naar de footer

Limburg

In de provincie Limburg is van alles te beleven tijdens een minibreak. Verken het heuvellandschap tijdens een wandel- of fietstocht.

Gaat u de uitdaging aan en beklimt u een van de vele heuvels die de regio rijk is of gaat u toch voor een recreatief fietstochtje door historische steden. U kunt uiteraard uw eigen fietsen meenemen, maar u kunt ook een fiets of e-bike huren bij een van de Valk Exclusief hotels.

Verken Limburg

 • Activiteiten

  Activiteiten

  In de provincie Limburg is er genoeg te beleven. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Beleef in juli bijvoorbeeld de concerten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

  Bekijk activiteiten
 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Limburg. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

  Ontdek nu
 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

  Bekijk fietsverhuur
Limburgs erfgoed

Limburgs erfgoed

Naast natuur is het culturele erfgoed een van de kerntaken van Stichting het Limburgs Landgoed. Zo zijn in de weekenden de water- en windmolens van Stichting het Limburgs Landschap een bezoek meer dan waard. De vierhonderd jaar oude Torenmolen Gronsveld bij Maastricht, de uit de mergelgrotten opgetrokken Van Tienhovenmolen bij Wolfshuis (Bemelen) of de bijzondere watermolen in Kasteel Elsloo.