Direct naar de contentDirect naar de footer

Shoppen Maastricht

Voor een heerlijk dag shoppen hoeft u niet naar Parijs, Milaan of Amsterdam. Maastricht heeft u alles te bieden wat u nodig heeft!

Wyck

Vanaf het station loopt u zo het eeuwenoude stadsdeel Wyck in. De knusse straatjes zijn gevuld met boetiekjes, exclusieve winkels, hippe restaurants en authentieke speciaalzaken. Een bezoek aan Maastricht is niet compleet zonder even door de straten van Wyck te struinen.

Stokstraatkwartier

Tegenwoordig is de Stokstraat een van de meest luxe winkelstraten van Nederland, waar u terecht kunt bij de meest uiteenlopende boetiekjes. Maar kijk tijdens het winkelen ook vooral om u heen. De wijk is gevuld met prachtige historische gebouwen!

Jekerkwartier

Waan u in een stukje Frankrijk! Het Jekerkwartier is gevuld met lokale lekkernijen en échte Maastrichtse winkels. Verscholen tussen prachtige historische gebouwen mag u dit pareltje niet missen!

Entre Deux

Gelegen tussen Vrijthof en Markt ligt winkelcentrum Entre Deux, letterlijk "tussen twee". In 2008 is Entre Deux uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Europa, en wij begrijpen wel waarom! Met winkelaanbod van onder andere mode, beauty, woon- en kookaccessoires, sportswear en speelgoed onder één dak. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de unieke boekwinkel in de Dominicanenkerk!

Mosea Forum

Met keuze uit tientallen verschillende modehuizen, winkels en speciaalzaken kunt u makkelijk een dag vullen in Mosea Forum. Van sportkleding tot traiteur en van supermarkt tot restaurant, compleet verschillend aanbod maar met gemene deler de bijzonder aangename sfeer.