Direct naar de contentDirect naar de footer

Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant vindt u Valk Exclusief hotel Tilburg. Een prachtig nieuw hotel en de perfecte uitvalsbasis voor een minivakantie in eigen land.

Met tal van uitjes voor het hele gezin, kunt in de provincie Noord-Brabant alle kanten op. Hotel Tilburg heeft zelfs twee speciale arrangementen waarbij er al tickets voor de Efteling of Beekse Bergen bij in zitten. Bekijk nu alvast het Efteling arrangement of het Beekse Bergen arrangement.

Verken Noord-Brabant

 • Activiteiten

  Activiteiten

  De provincie Noord-Brabant is zo divers. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Breng een bezoek aan de stad Tilburg of ga op avontuur in een van de attractieparken.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Noord-Brabant. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Hotel in Noord-Brabant

 • Hotel Tilburg

  Hotel Tilburg

  In Tilburg is het hotel met 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant en bar. Uiteraard vindt u bij ons ook een moderne fitness en een heerlijk zwembad! Natuurlijk mogen een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet ontbreken!