Direct naar de contentDirect naar de footer

Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland kunt u echt alle kanten op. Er zijn bijvoorbeeld tal van wandel- en fietsroutes beschikbaar. De winkelliefhebber kan in de provincie naar hartenlust shoppen. In Amsterdam is er voor ieder wat wils, van de grote modeketens in de Kalverstraat tot aan de kleinere boutiques in De 9 straatjes.

Ontwijkt u liever de massale drukte? Ook in de kleinere steden als Haarlem, Alkmaar en Purmerend zijn er genoeg mogelijkheden voor dag vol (shop)plezier.

Beleef Noord-Holland

 • Activiteiten

  Activiteiten

  In de provincie Noord-Holland is van alles te doen. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Beleef in augustus bijvoorbeeld het grootse evenement SAIL Amsterdam.

  Bekijk activiteiten
 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Noord-Holland. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

  Ontdek nu
 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

  Bekijk fietsverhuur