Direct naar de contentDirect naar de footer

Shoppen Rotterdam

Rotterdam heeft alles wat u nodig zou kunnen hebben tijdens een dag winkelen. Van kookwinkels tot modeketens, alles is te vinden in deze wereldstad!

De Lijnbaan & Beurstraverse

Vanaf het station loopt u via de Lijnbaan zo het stadscentrum in. Maar voor een dag winkelen hoeft u eigenlijk al bijna nergens anders heen. De Lijnbaan is gevuld met een breed scala aan winkels, het is hier dan ook altijd gezellig druk. Iedereen kent 'm wel; de Koopgoot of ook wel bekend als de Beurstraverse. Of dit nu komt door de verschillende winkels of de iconische trap; dat laten we even in het midden.

De Markthal

Toe aan een lekker hapje of gewoon even snuffelen tussen heerlijke producten en kookgerei? In de Markthal is van alles te vinden! Van heerlijke noten tot het beste vlees, en van ambachtelijk ijs tot sushi; vrijwel alles is te vinden in dit icoon. Tip: kijk vooral omhoog en om u heen!

Van Oldenbarneveltstraat

Exclusieve modeboetiekjes en charmante lunchrooms, we hebben het niet over Parijs maar toch echt over Rotterdam! Gelegen in het Mauritskwartier kunnen de luxe shoppers opgelucht ademhalen op de Van Oldenbarneveltstraat.

De Coolsingel

De meeste mensen zullen de Coolsingel kennen als finish van de marathon, maar ook de shopaholic kan hier goed terecht. Met grote internationale modeketens voor veel shopplezier, en gezellige restaurants voor een lunch of drankje om de échte Rotterdamse sfeer te proeven.

De Meent

Nog zo'n Rotterdamse klassieker; de Meent! Gelegen in het Laurenskwartier heeft de Meent zich in de afgelopen jaren ontpopt tot de meest glamoureuze straat van Rotterdam. Hier kunt u de mode- en schoenenketens in het hogere segment vinden. Maar ook als u niet aan het shoppen bent is de Meent zeker een aanrader. Met gezellige restaurants zijn er genoeg plekken om even bij te komen. Tip: stap binnen bij Dudok en geniet van hun appeltaart!

Terug naar citytrip Rotterdam