Direct naar de contentDirect naar de footer

Zeeland

Ontdek het veelzijdige landschap in de provincie Zeeland. Fiets langs het water, over de dijken en door de polders. Zeeland is niet voor niets benoemd tot 5sterren fietsprovincie. Er is een duidelijk knooppuntensysteem dat u op een uitdagende manier de provincie laat zien. Het is allemaal mogelijk.

U stippelt heel gemakkelijk een eigen route uit. Er zijn ook verschillende themaroutes, die Hotel Goes en Hotel Middelburg al hebben verwerkt in een arrangement.

Ontdek Zeeland

 • Activiteiten

  Activiteiten

  Geniet van rust in de provincie Zeeland. Wij hebben alle activiteiten voor u op een rijtje gezet. Breng een bezoek aan de steden Middelburg of Goes of kom volledig tot rust aan een van de vele stranden.

 • Kids

  Kids

  Maak kennis met het compleet vernieuwde kidsprogramma. Ga samen met Toeki op avontuur in Zeeland. Al nieuwsgierig? Klik snel verder.

 • Fietsen

  Fietsen

  Bij Valk Exclusief kunt u gebruik maken van een 7-versnellingen fiets of een e-bike. Met onze fietsarrangementen ontdekt u de mooiste plekjes van Nederland. Heerlijk fietsen tijdens een compleet verzorgd weekend!

Het Zeeuwse Landschap

Het Zeeuwse Landschap

Stichting Het Zeeuwse Landschap beheert bijna 10.000 ha. natuurgebieden, landschapselementen en cultuur historische pareltjes. De inlagen van Noord-Beveland zijn een echte aanrader. Deze natuurgebiedjes zitten vol vogels en het Oosterscheldewater is overal dichtbij. Ook zijn er een aantal vogelkijkhutten en uitkijkpunten. U kunt dit allemaal lopend of met de fiets bekijken.

Hotels in Zeeland

 • Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg

  Hotel Middelburg: heerlijke luxe dichtbij de Zeeuwse stranden. Het hotel beschikt over een smaakvol restaurant met gezellige hotelbar en 120 royale kamers en suites. De perfecte locatie voor een weekendje weg.

 • Hotel Goes

  Hotel Goes

  Hotel Goes is gelegen bij de Zeeuwse stranden en in de gezellige winkelstad Goes. Een luxe hotel met 131 ruime kamers en suites en een sfeervol restaurant met gezellige brasserie.