oneindig proeven tijdens ons Paasbuffet

oneindig proeven tijdens ons Paasbuffet - Valk Exclusief

Vier de pasen met
Van der Valk

Vier de Pasen met
Valk Exclusief

Vier de paasdagen ontspannen bij Valk Exclusief. Tijdens de feestdagen kunt u hier op uw paasbest genieten van de heerlijkste gerechten bij de paasbrunches of -buffetten, of even het hele weekend er gezellig tussenuit met een overnachting in een comfortabele kamer! Onderstaand vindt u een overzicht van onze speciale paasactiviteiten en -arrangementen.

Valk Exclusief Paasarrangementen

Paasarrangement

Ontspannen genieten van een overnachting en opstaan met een uitgebreid Paasontbijt. Onze hotels leggen u graag in de watten voor een gezellig Paasweekend. Bekijk de mogelijkheden inclusief een overnachting bij een van onze gastvrije hotels.

Bekijk onze arrangementen

paasbrunch bij Van der Valk

Met Pasen is het extra gezellig om met zijn allen te gaan brunchen. Bij onze brunches vindt u een grote diversiteit aan warme en koude gerechten, voor ieder wat wils!

Reserveer daarom nu alvast uw tafel bij uw favoriete Valk Exclusief Hotel en verzeker uzelf van een geslaagde Paasbrunch.

Bekijk de paasbrunches

Ontdek ons paasbuffet

Paasbuffet

Beleef een heerlijke avond met het Pasen Live Cooking spektakel. Onze koks bereiden op uw verzoek de heerlijkste gerechten.

Gedurende de hele avond kunt u zelf kiezen uit een grote diversiteit aan gerechten die u zelf kunt samenstellen!

Bekijk alle paasbuffetten
Wij maken gebruik van cookies.