Direct naar de contentDirect naar de footer

Kom volledig tot rust bij Valk Exclusief

Even ontstressen van alle drukte uit het dagelijks leven? Bij veel van onze Valk Exclusief hotels kunt u genieten van verschillende wellness faciliteiten.

 • Wellness arrangementen

  Wellness arrangementen

  Wilt u even volledig tot rust komen in een van de vele wellnesscentra die Nederland rijk is? Sluit uw wellnessdag af met een ontspannen verblijf bij een Valk Exclusief hotel. Bekijk hier het volledige aanbod van arrangementen, veelal inclusief entree voor een wellnesscentrum.

  Bekijk arrangementen
 • Jacuzzi op de kamer

  Jacuzzi op de kamer

  Wilt u de hotelkamer helemaal niet verlaten om even heerlijk te bubbelen? Bekijk dan ons aanbod van hotelkamers met een jacuzzi op de kamer!

  Bekijk kamers
 • Hotels met wellness

  Hotels met wellness

  Wilt u tijdens uw minibreak liever niet weg uit het hotel? Veel van de Valk Exclusief hotels hebben een heuse wellness in het hotel! Zo kunt u van uw kamer direct in uw badjas naar de wellness wandelen.

  Bekijk wellness hotels
Tips voor uw wellness bezoek!

Tips voor uw wellness bezoek!

Wilt u volledig genieten van uw dagje wellness? Een goede voorbereiding is het halve werk.

Wij hebben daarom een aantal tips voor u op een rijtje gezet! Zo hoeft u zich nergens meer druk om te maken en kunt u optimaal genieten.

Lees verder
 • Hotels met zwembad

  Hotels met zwembad

  Wilt u tijdens uw verblijf rondspetteren met de kinderen of baantjes trekken? Bij een groot aantal van onze hotels kunt u ook genieten van een zwembad.

  Bekijk hotels
 • In de buurt

  In de buurt

  Wilt u er toch liever even uit of heeft uw Valk Exclusief hotel naar keuze geen wellness faciliteiten? Bekijk dan een overzicht van wellness centra in de buurt van onze hotels.

  Lees verder