Direct naar de contentDirect naar de footer

Geniet van de mooiste voorstellingen

 • 't Schaep met de 5 Pooten

  't Schaep met de 5 Pooten

  In deze gloednieuwe musical maken wij opnieuw kennis met de hilarische en hartveroverende stamgasten van café 't Schaep. Uiteraard wordt er weer te veel gedronken en geroddeld, maar vooral ook veel gelachen. Ondanks alle mot kunnen ze niet zonder elkaar want "We benne op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?"

  Deze veelbelovende musical met onder andere Jeroen van Koningsbrugge en Eva van der Gucht is t/m 16 juni 2019 te zien in het DeLaMar theater. Combineer uw avond vol plezier met een verblijf in bijvoorbeeld Hotel Oostzaan of Hotel Schiphol

 • Book of Mormon

  Book of Mormon

  Onder de serie Broadway in Carré, heeft het Koninklijk Theater Carré een nieuwe titel aangekondigd: The Book of Mormon. Deze hitmusical volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd.

  De musical is slechts voor een korte periode te zien, namelijk van 26 september t/m 20 oktober 2019. Wees er dus snel bij!

  Maak uw avondje uit compleet met een overnachting in bijvoorbeeld Hotel Schiphol of Hotel Oostzaan

 • MAMMA MIA!

  MAMMA MIA!

  In het Beatrix Theater kunt u genieten van de hitmusical MAMMA MIA!

  "De wereldwijde hitmusicalMAMMA MIA!is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen.MAMMA MIA!combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrioDonna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première."

  Combineer uw bezoek aan de musical met een overnachting bij Hotel Utrecht, boek hier uw kamer.

 • The Lion King

  The Lion King

  Laat u verrassen in het AFAS Circus Theater met de spectaculaire musical The Lion King!

  "Op een dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het Afrikaanse dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een einde als oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Simba besluit op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!"

  Combineer uw bezoek aan The Lion King met een overnachting in Hotel de Gouden Leeuw of Hotel Den Haag Nootdorp

 • Soldaat van Oranje

  Soldaat van Oranje

  De unieke musical Soldaat van Oranje is al zeven jaar uitverkocht en nu verlengd tot en met september 2019.

  "Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?"

  De Theaterhangaar is nog geen tien minuutjes rijden van Hotel Leiden. Boek nu uw kamer of het speciale arrangement.

 • Caro

  Caro

  In het Efteling Theater kunt u zich laten verwonderen door de voorstelling Caro, de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek. Deze voorstelling loopt t/m december 2019

  "Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn."

  Vanuit Hotel Tilburg staat u zo voor de poorten van de Efteling waar u kunt genieten van deze voorstelling of van een gezellig dagje uit! U kunt gemakkelijk hier een kamer boeken.

 • Annie

  Annie

  Het duurt nog even, maar in april 2020 is de hitmusical Anne te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

  Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

  Combineer uw bezoek aan de musical met een verblijf in Hotel Rotterdam-Blijdorp