Direct naar de contentDirect naar de footer
Een bijzonder avondje uit

Een bijzonder avondje uit

Lees snel meer over de voorstellingen in de buurt van onze hotels.

Geniet van de mooiste voorstellingen

 • King Lear

  King Lear

  In Shakespeare Theater Diever kunt u t/m september 2018 genieten van hun vertolking van King Lear.

  "Nadat Koning Lear zijn macht aan twee dochters heeft overgedragen ontdekt de oude vader dat hij door hen wordt bedrogen. Wat volgt is een strijd tussen goed en kwaad waarbij Lear steeds meer los komt van de realiteit en van zijn omstandigheden."

  Verblijf na uw bezoek aan deze voorstelling in Hotel Spier, boek hier uw kamer.

 • MAMMA MIA!

  MAMMA MIA!

  In het Beatrix Theater kunt u vanaf 23 september genieten van de hitmusical MAMMA MIA!

  "De wereldwijde hitmusicalMAMMA MIA!is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen.MAMMA MIA!combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrioDonna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première."

  Combineer uw bezoek aan de musical met een overnachting bij Hotel Utrecht, boek hier uw kamer.

 • The Lion King

  The Lion King

  Laat u verrassen in het AFAS Circus Theater met de spectaculaire musical The Lion King!

  "Op een dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het Afrikaanse dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een einde als oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort volwassenheid aan de horizon. Simba besluit op te eisen waar hij recht op heeft: zijn troon!"

  Combineer uw bezoek aan The Lion King met een overnachting in Hotel de Gouden Leeuw of Hotel Den Haag Nootdorp

 • Soldaat van Oranje

  Soldaat van Oranje

  De unieke musical Soldaat van Oranje is al zeven jaar uitverkocht en nu verlengd tot en met december 2018.

  "Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, leeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn Leidse vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken...: Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?"

  De Theaterhangaar is nog geen tien minuutjes rijden van Hotel Leiden. Boek nu uw kamer of het speciale arrangement.

 • Was getekend, Annie M.G. Schmidt

  Was getekend, Annie M.G. Schmidt

  Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? In het DeLaMar Theater kunt u zich nu helemaal laten meenemen in het verhaal over onze meest geliefde schrijfster.

  "Even helemaal terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Beleef het allemaal in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. De bejubelde biografische musical over onze meest geliefde schrijfster. Dit heerlijke feest der herkenning wil je echt niet missen."

  Combineer uw bezoek aan de voorstelling met een overnachting in Hotel Oostzaan. Boek nu uw kamer.

 • Caro

  Caro

  Vanaf 16 september kunt u zich in het Efteling Theater laten verwonderen door een nieuwe voorstelling; Caro, de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek..

  "Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn."

  Vanuit Hotel Tilburg staat u zo voor de poorten van de Efteling waar u kunt genieten van deze voorstelling of van een gezellig dagje uit! U kunt gemakkelijk hier een kamer boeken.

 • Expeditie Eiland

  Expeditie Eiland

  Het reizende theaterstuk Expeditie Eiland is op 20 en 21 oktober te vinden in Theater Sneek!

  "Drie compleet verschillende gezinnen gaan op jacht naar geluk in de realityshow ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons.Het volkse gezin Ten Kate, het wat omhooggevallen gezin Van Stirum-Vinkesteijn en het wat ingedutte gezin Kuipers. Drie compleet verschillende gezinnen, die elkaar thuis waarschijnlijk nooit een blik waardig zouden gunnen, die op dit eiland tot elkaar veroordeeld zijn. Ze leggen allemaal hun lot in handen van presentator Ruud Salomons."

  Combineer uw avondje uit met een heerlijke overnachting in Hotel Sneek, boek hier uw kamer.

 • Hans Klok

  Hans Klok

  Hans Klok zal binnenkort Nederland verruilen voor het sprankelende Las Vegas, t/m 21 oktober is hij nog te zien in het land. Van 17 t/m 21 oktober kunt u hem bewonderen in Theater Heerlen.

  "Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok! Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen. Hans Klok is niet bang voorzijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud… en hoe!
  In een spel dat zijn weerga niet kent, wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?"

  Combineer uw bezoek aan Hans Klok's House of Horror met een overnachting in Hotel Heerlen. Boek hier uw kamer.

 • De Stormruiter

  De Stormruiter

  Tot en met 7 oktober 2018 kunt u zich in het WTC Expo Leeuwarden laten verrassen door De Stormruiter.

  "De Stormruiter is een beklijvend verhaal over ambitie, wilskracht en de strijd tegen de natuur. Een voorstelling die de zintuigen overspoelt met unieke ervaringen. Het stuk is geschreven in opdracht van het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek en stichting Faderpaard. Om deze reden schitteren er honderd Friese paarden in deze bijzondere voorstelling"

  Combineer uw bezoek aan deze unieke voorstelling met een overnachting in Hotel Leeuwarden. Boek hier uw kamer.