Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Moederdagbrunch

Zet je moeder weer eens extra in het zonnetje! Op 12 mei is het Moederdag! Verras je moeder met een heerlijke brunch.

Eerst lekker uitslapen en dan heerlijk met het hele gezin brunchen. Zorg ervoor dat je moeder aan niets ontbreekt! Na ontvangst met een glas prosecco wordt een grandioos eilandenbuffet geopend.

Vanaf 12:00 uur verwelkomen wij u tijdens onze speciale Moederdag brunch. Gedurende de hele brunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange. Ter afsluiting is er een gevarieerd dessertbuffet met o.a. slagroomsoesjes, bavarois, vers fruitsalade, slagroom en ijs.

Zorg dat uw moeder een onvergetelijke dag heeft. Kom met Moederdag gezellig met de hele familie en/of vrienden naar onze deelnemende hotels en restaurants!

Let op, prijzen en tijden van de Moederdagbrunch kunnen variëren per hotel. Voor actuele beschikbaarheid en prijzen raden wij u aan contact op te nemen met het betreffende hotel. Wegens de grote populariteit kan het voorkomen dat sommige hotel al snel zijn volgeboekt. 

Sommige hotels bieden meerdere mogelijkheden aan. Neem daarom eens een kijkje op de persoonlijke site van een hotel en kijk wat zij u te bieden hebben tijdens moederdag.